LIFESTYLE

Originalni dućančić u Dubrovniku koji mijenja pogled na suvenire

Priča iz Dubrovnika koja nas je osvojila

U samom srcu Dubrovnika nalazi se pravi maleni raj od kamena, a u njega se zaljubljuje svaki posjetitelj i kupac. Riječ je o novootvorenom dućanu Craft&Stones koji na originalan način predstavlja sve ljepote Dubrovnika i Dalmacije i nezaobilazno je mjesto za svakog turista, ali i domaću populaciju ovog ljeta.

Lena i Pero Klaić bračni su par koji su na jedinstven način ujedinili vlastite talente i neizmjernu ljubav prema Dubrovniku i javnosti prije mjesec dana otvorili vrata svog preslatkog dućančića imena Craft&Stones. On je restaurator i klesar koji izrađuje artefakte od kamena, a ona dizajnira originalne printeve za majice i torbe inspirirane starim razglednicama, obiteljskim fotografijama, aktualnim pop događanjima, a skupa su napravili sjajnu priču i promociju lokalnog turizma i hrvatskog dizajna.


Dubrovnik, vjerojatno najprepoznatljiviji hrvatski grad svjetskoj populaciji, odavno nije imao ovako originalnu ponudu suvenira počevši od majici s natpisima, nakita, dekoracije za interijer i slično, a osim što u ovoj preslatkoj trgovini u kamenu možete kupiti raznolike proizvode koje izrađuju Pero i Lena, možete se okušati i u klesarstvu te uz Perinu pomoć personalizirati neke od ponuđenih predmeta poput mramornih kuhinjski daski za rezanje, mužare, kutijice za nakit....


Craft&Stones u kratkom je vremenu osvojio društvene mreže, a s jedinstvenom ponudom i nadasve originalnom pristupu suvenirskom asortimanu, ne sumnjamo kako će mnogi poželjeti primjerak za sebe. Trgovina se nalazi u najstarijem dijelu stare gradske jezgre, u ulici od Pustijerne b.b., a u međuvremenu možete zaviriti na njihov Instagram profil i oduševiti se!
Foto: PR
Objavljeno: 09.08.2018. u 14:36
Tagovi: Dubrovnik

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p