DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako napraviti svoje kino na otvorenom?

Ideje za idealno ljetno druženje

kino na otvorenom 
Vremenska prognoza je možda još uvijek varljiva, no s obzirom na činjenicu da ljeto kalendarski samo što nije stiglo, prestali smo se opirati maštanju o boravku u prirodi te smo preuzeli stvar u svoje ruke i zaronili u sve moguće planove koje čuvamo za naredni period.

Jedan od njih uključuje i kino na otvorenom. Ideju su nam dale različite manifestacije koje su u našem glavnom gradu okupirale zelene travnjake te smo odlučili jedno takvo druženje organizirati i u svom (ili prijateljičinom) vrtu. Ljeto je ipak stvoreno za uživanje i krajnje je vrijeme da to počnemo činiti. Ono što će vam trebati za realiziranje ove ideje jest projektor, nešto dobrih filmova, bijelo platno ili pozadina, jastuci, prostirke, svijeće ili lampice za ugodnu atmosferu, ali i koja boca vina u istu svrhu. Ako nemate slobodan zeleni vrt na raspolaganju, kino na otvorenom uvijek možete napraviti i na vrhu zgrade, praveći se da ste u chic New Yorku.

S obzirom na to da smo osjetljivi i na estetski moment ovog pothvata, pripremili smo inspiraciju za uređenje zanimljivog ljetnog kutka za druženje koju možete pogledati u nastavku.
 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
kino na otvorenom 
 
kino na otvorenom 
M.M.
Foto: Pinterest, Anthropologie blog
Objavljeno: 20.06.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p