DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako organizirati dobar novogodišnji kućni tulum?

8 praktičnih savjeta za odličan party
nova godina

Proslava Nove godine trebala bi biti jedno potpuno neopterećujuće i zabavno okupljanje, jer ipak zatvaramo veliku stranicu života, izdišemo i iščekujemo novu. I sve to u društvu dragih osoba. 

Ipak, ako smo mi jedni od organizatora kućne proslave, prišulja nam se tu i tamo koja briga. Osim što smo konstantno u brizi da nam gosti cijelo vrijeme budu zadovoljni i animirani, još i prije nego što dođu, treba pripremiti hranu, piće, pa i cijeli prostor. Pritisak je sve  jači, a želja za impresioniranjem je sve veća. Ipak, želite li pripremiti najbolji novogodišnji party ikada, ne treba vam ni veliki popis na shopping listi, ni puno novca, jer većinu toga ionako možete izraditi sami. Još uvijek nije kasno da napunite svoju košaricu i ukrasite svoj prostor. U nastavku pogledajte što vam je potrebno za sladak kućni tulum na kojem će se svi osjećati dobro.

1. Baloni
Neizostavni dio svakog partyja sigurno su baloni. A što je novogodišnji party bez balona punjenih helijem u zlatnoj ili srebrnoj boji? Uostalom, kad se tulum zahukta, helij vam može biti odličan izvor zabave.2. Lampice
Njih želimo svake godine, svaki mjesec i svaki dan. Jednostavno stvore posebnu atmosferu i ono dijete u nama skače od sreće čim ih vidi. Za party, upotrijebite ih na drugačiji način. Kupite one lampice na baterije, koje ne moraju ići u struju, stavite ih u bocu ili vazu i dobit ćete predivnu dekoraciju.

3. Hologramsko sve
Hologram i jednorozi su najbolja moguća kombinacija za razveseliti ljude. Čak i ako ne nađete posude, čaše ili slamčice hologram efekta, u papirnicama, knjižarama i high street trgovinama kupite hologram selotejp kojim ćete obljepiti što god poželite.

4. Društvene igre
Osigurajte svojim gostima društvene igre s kojima ćete se zabavljati cijelu noć. Izradite svoju, napišite na kartice izazove koje netko mora napraviti ako, na primjer, nosi crveni odjevni predmet.5. Disko kugla
Ako vam je stan premali za cijelu disko kuglu, umjesto nje, kupite plastične kuglice i pištoljem za ljepilo zaljepite komadiće stakla po cijeloj kuglici. Objesite ih sve na jednu vrpcu i dekorirajte stan.

6. Ananas kao ukras
Osim što su Instagram friendly, ananasi su simbol gostoprimstva. Ako ne uspijete kupiti popularnu rose gold figuricu ananasa, kupite pravi i presprejajte ga zlatnim sprejem.

7. Personalizirane čaše

Još uvijek imate vremena za napraviti personalizirane čaše za svakog od vaših gostiju. Ne samo da ćete napokon znati koja je čija čaša, već ćei vaši gosti imati predivnu uspomenu s Nove godine za ponijeti kući.

8. Svijeće
Osim lampica, ukrasite stan svijećama i šljokicama. Preporučili bi i naribani stiropor koji će izgledati kao umijetni snijeg, ali ako ne želite mjesecima nakon imati stan pun stiropora, bolje preskočite. Uobične svijeće stavite u metalne kantice ili tanjuriće koje ćete posipati šljokicama i zasjajit ćete si večer i cijelu iduću godinu.

Foto: Unsplash
Objavljeno: 25.12.2017. u 13:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p