LIFESTYLE

Kako proslaviti Međunarodni dan žena?

Odlični savjeti za proslavu ovog jedinstvenog praznika!

Početkom svakog ožujka širom svijeta se obilježava Međunarodni dan žena. Stoga ovaj mjesec odsad i službeno proglašavamo – Mjesecom ženske snage! Savršena prilika da se podsjetimo svih onih snažnih dama koje su se izborile za sve što danas uzimamo zdravo za gotovo, od prava glasa, prava na obrazovanje, prava na svjesni odabir majčinstva do prava na zakonom zajamčenu ravnopravnost spolova. Zahvalimo tim hrabrim vizionarkama, odajmo im priznanje i proslavimo zajedno ovaj dan ženskog ponosa!

Kako ne biste sve prepustili slučaju ili u slavljeničkoj euforiji zaboravili sve dame kojima dugujete ono što jeste i što ćete tek postati, Foreo donosi mali podsjetnik na tri najvažnije osobe za većinu žena.

Ništa bez prijateljica

Spremi večeru i okupi svoje najbolje prijateljice. Malo šampanjca i puno smijeha sve je što vam treba za odlično slavlje! Pričajte o ženama koje su obilježile vaš život; neka svaka od vas navede svoju inspiraciju, ženu kojoj se divi i koju slavi taj dan. Zašto baš ta žena? Podijelite svoje osjećaje i otkrijte svoje uzore. Suze i ganuće idu odlično uz šampanjac.Jedna je mama

Dobro, ovo nije Majčin dan, ali majka je definitivno žena s kojom želimo proslaviti Dan žena. Ako imaš sreću da je još tu, posjeti je ili nazovi i podsjeti je koliko ti znači. Naša snaga dolazi od naših majki, ali i obratno: one svoju snagu crpe iz promatranja naše sreće.Znati voljeti samu sebe

I konačno, ne zaboravi ni najvažniju osobu u svom životu – sebe. Prisjeti se svega što si dosad napravila i sve kroz što si prošla, svega što te je ojačalo i napravilo ženom koja danas jesi. Često mislimo na druge a zaboravljamo same sebe: ovaj put učini nešto za sebe i daruj si ružu poput nijedne druge. Bulgarian rose maska za lice uz pomoć UFO uređaja tvoju će kožu učiniti blistavom za samo par minuta, a tebe zadovoljnom i sretnom. Samopouzdanje je ljepota koja dolazi iznutra! Na vama je koji ćete prijedlog prihvatiti, a također ne smijete propustiti hvaljene Luna 2 ili Luna mini 2 uređaje koje 8.ožujka možete kupiti s 20% popusta.

Foto: PR
Objavljeno: 05.03.2020. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p