DIZAJN I ARHITEKTURA

Kako Zara zamišlja jesen u vašem domu?

Skandinavski stil s dizajnom nordijske inspiracije za novu sezonu

Zara Home 
Stigli smo do samog kraja ljeta i mnogi su zasigurno počeli maštati o novoj sezoni i svim njenim blagodatima. U skladu s time, i naši domovi zahtijevaju male preinake, a prava je inspiracija stigla ravno iz Zare. 

Prestižni fotograf Francois Halard kampanju Zara Home za kolekcije za Jesen-Zimu 15/16 podijelio je na tri dijela. Kampanja u tri dijela je puna inspiracije koja pokazuje tri različita i podjednako elegantna stila koja dovode modu dom. U prvom dijelu kampanje pod nazivom Flora prikazuje se romantični i starinski ugođaj, a kolekcija uključuje posteljinu pastelnih boja s volanima, čipkom i starinskim cvjetnim printom. Flora kampanja uključuje Hotel kolekciju s pripadajućim dekoracijama, dok je drugi dio kampanje pod nazivom Nordic sada izašao na vidjelo, dok će treći dio, Luxor, biti prezentiran početkom listopada.
 
zara home 
Objektiv Françoisa Halarda još je jednom usmjerio pažnju na najtraženije trendove ove sezone. Skandinavski stil s dizajnom nordijske inspiracije je nit vodilja drugog dijela Zara Home jesen/zima 2015 sezone. U fokusu su tople tkanine poput flanela i vune koje zajedno s kockastim dezenom, sivim i prašnjavim bojama čine ugodnu kolekciju koja u nama budi čežnju za zimskim večerima uz toplinu kamina.

Prostori minimalističkog uređenja s industrijskim detaljima daju prostoru karateristike potkrovlja gdje je jednostavnost definirajuće svojstvo kolekcije. Neutralni tonovi, prirodni lan, različita tekstura vune i pamuka, dok su jednostavni ukrasni predmeti bitne stavke.

zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
  
zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
  
zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
zara home 
 
M.M.
Foto: Zara Home 
Objavljeno: 15.09.2015. u 10:12

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p