DIZAJN I ARHITEKTURA

Kate Moss dizajnirala svoj prvi dom

Retro glamur u tradicionalnoj engleskoj seoskoj kući

Kate Moss 
Čak i ako ne dijelite rock chic estetiku Kate Moss, sigurni smo da vam je njen stil dobro poznat. Legendarni supermodel svojim modnim odabirima inspirira žene i djevojke diljem svijeta i u svojoj 41. godini ne prestaje raditi. Najnoviji poslovni izlet modne ikone jest dizajniranje interijera i, pogađate, razočarenja rezultatom nije bilo.

Svoj prvi izlet u dizajn interijera Kate je učinila u suradnji s kompanijom The Lakes by Yoo, specijaliziranu za dizajn fantastičnih domova po čitavom svijetu. Uz pomoć Katie Grove, dizajnericom zaduženom za interijer svih Kateinih privatnih posjeda, uredila je fantastičnu seosku kuću The Barnhouse, pretvorivši je u glamuroznu retro oazu u kojoj bi svaka žena poželjela živjeti.
 
kate moss 
Tradicionalni engleski dom zakriven šumom pretvorio se u eklektičan spoj retro estetike i glamura, s komadima vintage namještaja iz perioda 1920. pa sve do 1970. godine. Uz pet prostorija, dah oduzimaju predvorje sa svojim visokim stropom i baršunastim sofama, prostrano dvorište kao stvoreno za ljetne zabave te privatni bazen, a čitavu kuću krase moderna djela pop kulture s umjetničkim potpisom Damiena Hirsta i Chrisa Levinea. Kate je ručno odabrala svaki komad namještaja, a impozantan krevet za nju je posebno dizajnirao David Haddock. Boja u ovom obiteljskom domu ne nedostaje, čitav prostor djeluje veselo i moderno i Kate je doista pokazala svoju razigranu estetiku. Uopće ne sumnjamo kako će mnoge mlade obitelji poželjeti The Barnhouse učiniti svojom bazom.
  
kate moss 
kate moss 
kate moss 
kate moss 
M.M.
Foto: The Lakes by Yoo
Objavljeno: 29.09.2015. u 10:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p