LIFESTYLE

Koje trendove u tetoviranju nam donosi 2019.?

Vladavina geometrijskih oblika i minimalizma!

Tetoviranje oduvijek privlači pozornost i intrigira društvo, te dok ga neki smatraju potpuno nepotrebnim, drugi mu se stalno iznova vraćaju. Činjenica je da je tetoviranje i više nego prisutno, privlačno i traženo, pa se trendovi iz godine u godinu neprestano mijenjaju.

Nova 2019. godina donosi mnoge promjene, a neki od njih tiču se i tetoviranja. Prošla godina u svijet tetoviranja donijela je trend ukrašavanja prstiju, kao i geometrijske oblike, a u tekućoj godini voljet ćemo i neke nove. Minimalizam je i dalje vrlo poželjan te ovoga puta dolazi u različitim oblicima. Vrlo su atraktivni životinjski motivi, no napravljeni isključivo pomoću jednostavnih linija, kao i tetovaže koje preslikavaju akvarel. Prilikom vizualizacije akvarela kroz tetovažu, koriste se nježnije boje i tanje linije kako bi prikaz bio što vjerodostojniji.

Što se tiče uzoraka, dominiraju oni cvjetni, no to je ipak subjektivna odluka te se ne bi smjela bazirati na trendovima. Kada govorimo o pozicijama tetovaže, ove godine iznimno su atraktivne ruke, posebice predio unutarnjeg dijela nadlaktice, podlaktica i dlanovi. Tetovaže na dlanovima su minimalističke, ali vrlo uočljive i upečatljive prvenstveno zbog svoje pozicije. Budući da se trendovi iz godine u godinu mijenjaju, planirate li ukrasiti svoje tijelo, imajte na umu da slika koju ćete projicirati prvenstveno vama mora biti značajna i važna, a onda s mjestom tetovaže, pa čak i stilom možete eksperimentirati i potražiti inspiraciju na primjerima drugih, a mi vam u nastavku donosimo neke od najatraktivnijih.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.01.2019. u 12:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p