DIZAJN I ARHITEKTURA

Komad koji želimo u svom domu:

Drveni set za serviranje grickalica by Ana Tevšić
PUU by Ana Tevšić 
Kako se približava vikend, sigurni smo da i vaši planovi polako niču. Mnogi će se odlučiti za druženje s dragim ljudima u ugodi svoga doma, a kako je uz fine zalogaje svim ženama bitna i estetika samog stola, uložit će se poseban trud u stvaranje savršene atmosfere. Upravo ovdje u priču upada naša uspješna produkt dizajnerica Ana Tevšić s komadom iz svog bogatog opusa koji se već dugo nalazi na našoj listi želja.

Poznata po svojoj romantičnoj estetici, Ana Tevšić dobro je znana u dizajnerskih krugovima. Sudjelovala je na mnogim svjetskim tjednima dizajna, o njoj su pisali mnogi strani mediji, a jedan od posljednjih uspjeha  je rad na projektima Cartoon Networka. Zaigranost i romantika koji se provlače prepoznatljivim dizajnom kojeg izlaže u svom studiju u Dežmanovom prolazu 4 naprosto su neodoljivi i Anini komadi naš su vječni predmet želja.

Komad s Aninim potpisom koji smo zamislili kao savršeni detalj za vrijeme druženja uz fini zalogaj jest PUU, drveni set za serviranje grickalica. PUU označava drvo, od čega je set i načinjen, a sastoji se od daski za posluživanje koje se mogu presložiti u nebrojene kombinacije. PUU će svaki stol učiniti zanimljivim i elegantnim, baš kako to volimo, a nabaviti ga možete na stranici Love, Ana ili u Dežmanovom prolazu.
 
PUU by Ana Tevšić 
PUU by Ana Tevšić  PUU by Ana Tevšić PUU by Ana Tevšić PUU by Ana Tevšić PUU by Ana Tevšić PUU by Ana Tevšić PUU by Ana Tevšić 
 
M.M.
Foto: Love, Ana
Objavljeno: 30.09.2015. u 14:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p