DIZAJN I ARHITEKTURA

Krevet s baldahinom kao hit milanskog Salone de Mobile

Djelo Marca Angea posljednjih je dana okupiralo online prostor
Le Refuge Marc Ange
P
remda je milanski sajam namještaja Salone de Mobile završio jučer, čini se kako se jedan kutak ovog velikog događanja neće tako lako prestati širiti društvenim mrežama. Pozornost mnogih (ali i njihove Instagram feedove) okupirao je Le Refuge, ružičasti krevet za odmor s potpisom Marca Angea, i moramo priznati kako je jasno vidjeti zašto.


Nježno ružičaste boje i s baldahinom napravljenim od laserski rezanih palmi te drvenim postoljem, atraktivan je komad zaintrigirao mnoge i vjerujemo kako vam posljednjih dana nije mogao promaknuti vizual istoga na kojoj od društvenim mreža. Sanjivi je krevet tijekom sajma bio dio izložbenog prostora Wallpaper* Handmade, a ukrasio je preko 3 tisuće Instagram postova, što je mnogo s obzirom na to da se radi o dizajnerskom komadu namještaja.  

Le Refuge Marc Ange
Le Refuge Marc Ange
''Le Refuge je mjesto na kojem se pronalazi udobnost i mir. Ono je projekcija djetinjstva. Veliki listovi formiraju zaklon od sunca, zaklon od realnosti, poput imaginarne džungle koja raste u sobi djeteta u potrazi za bijegom'', riječi su kojima je francusko-talijanski autor Marc Ange opisao svoju kreaciju, ali i pokušao objasniti nevjerojatnu popularnost komada.

Ovaj lijep komad namještaja u milenijskoj ružičastoj koja, čini se, i dalje ne prestaje biti popularnom nijansom, može se pronaći i u jednako ugodnoj zelenoj te plavoj boji u sklopu The Invisible Collection.

Le Refuge Marc Ange
Le Refuge Marc Ange
Le Refuge Marc Ange
M.M.
Foto: Design Milk
Objavljeno: 10.04.2017. u 15:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p