DIZAJN I ARHITEKTURA

Krevetići koje će vaši četveronožni prijatelji obožavati

Hrvatski brend Snailpack izbacio kolekciju za kućne ljubimce

Svake godine u ovo vrijeme, počinje već lagana panika oko kupovanja poklona, gužve su svuda po gradu, tražimo ono najbolje za naše najdraže, ali što je s našim najdražim čupavcima? Ne smijemo ni njih zaboraviti.

Čak i ako nemate ideje što pokloniti najboljoj frendici koja ima psa ili mačku, vjerujte da će biti oduševljena ako joj kupite nešto za njenog ljubimca. Nismo jedini kojima je bitno da nam je vani toplo, a unutar našeg doma meko i udobno. Hrvatski brend Snailpack predstavlja zimsku kolekciju proizvoda na koje nećete moći ostati imuni ni vi, a bome ni vaši ljubimci.
Čak i ako ste ih već razmazili preko svih granice, morate priznati da nikada nije dosta za svu ljubav koju nam pružaju. Snailpack su, naime, osmislile dvije sestre, Barbara i Paula Andričević, a svi proizvodi brenda napravljeni su od prirodnih i medicinskih materijala, dok sav materijal dolazi iz Hrvatske ili Europske Unije. Jedini strojevi koji se koriste pri izradi ovih preslatkih proizvoda su mašine za šivanje, na kojima većinom rade osobe s invaliditetom. Sestre Andričević svoj fokus usmjerile su prema izradi kvalitetnih i modernih proizvoda za kućne ljubimce, koji su testirali i odobrili upravo - njihovi ljubimci.


U zimskoj kolekciji ove godine predstavljaju novu kolekciju vodonepropusnih kabanica i krevetića od devine dlake koji dolaze u nekoliko nijansa sive i crvene. Osim što griju i pružaju osjećaj sigurnosti ljubimcima, svaku dekicu, prostirku i jastuk možete personalizirati imenom svog kućnog ljubimca. U ponudi, između ostalog, imaju igračke, hranilice, marame, kravate i ostatak opreme koju možete vidjeti u njihovom webshopu.
Foto: PR
Objavljeno: 18.12.2017. u 11:12
Tagovi: kućni ljubimci

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p