LIFESTYLE

10 dana odlične zabave na Špancirfestu

Festival dobrih emocija rezultirao s pregršt lijepih uspomena


Kraj kolovoza ove je godine tradicionalno bio rezerviran za Špancirfest, festival dobrih emocija koji je u deset dana održavanja okupio na stotine tisuće posjetitelja; što domaćih, a što onih koji su zahvaljujući brojnim preporukama napokon odlučili potegnuti do Varaždina.

Da se nisu razočarali, dokazuju komentari razdraganih posjetitelja, koji su s 16. po redu Špancirfesta otišli s pregršt lijepih uspomena. Ulice i trgovi Varaždina iz dana u dan bili su puni špancirera, koje su zabavljali brojni performeri i ulični glazbenci, a nevjerojatno pozitivnu atmosferu nije mogla narušiti čak ni kiša. Park kreative vrvio je veseljem i talentom, a večeri su bile rezervirane za glazbene nastupe raznoraznih zvučnih imena.

Plesne cipele nabacili smo zbog Blondie, Darkwood Duba, Stereo MC'sa i Djaikovskog te uživali u nastupima domaćih imena kao što su 2Cellos, Urban & 4, Silente i Parni Valjak. Oni s najviše energije, istu su do kraja potrošili na after tulumima kod Arene, koji polako, ali sigurno ulaze u legendu.


Špancirfest je svoja vrata za ovu godinu zatvorio u nedjelju, potvrdivši još jednom titulu jedne od vodećih međunarodnih kulturno-turističkih manifestacija, s koje baš svatko odlazi zadovoljan i sretan. Najbolje izdanje do sada bit će teško nadmašiti, no unaprijed se veselimo idućoj godini i novom izdanju festivala dobrih emocija!


photo: Marina Ćosić/Špancirfest
Objavljeno: 01.09.2014. u 14:21
Tagovi: špancirfest

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p