LIFESTYLE

10 filmova koje u prosincu gledamo u kinu

Kino preporuka by FASHION.HR
kino preporuka
A
dvent u Zagrebu je nedvojbeno krasan. Obožavamo period u kojem je sasvim ok piti vino, obično ili ono kuhano, dok šećemo po glavnom trgu metropole, period u kojem s guštom i zamusani od čokolade jedemo fritule nakon piva (i boli nas džon za kalorije, brojat ćemo ih u siječnju), i vrijeme u kojem su ulice obasjane tisućama lampica.


No, veliki minus ovog živahnog perioda predstavljaju nam niske temperature. Ako niste otporni na hladnoću, vjerujemo da ćete na Adventu na otvorenom htjeti provesti što manje vremena i da ćete se već s prvim naznakama promrzlih prsti poželjeti povući na toplo. A boljeg od tople kino dvorane u ovom slučaju nema, posebno ako se na filmskom platnu prikazuju filmovi koji odavno stoje na našoj must see listi.

Upravo su takvi ovi koje vam donosimo danas, kao kino preporuku ovog posljednjeg nam mjeseca 2016. godine. Jedan životni Almodóvar, željno iščekivani domaći Goran, jedna Snježana Tribuson sa svojim humorističnim filmom Sve najbolje, ali i koji moderni klasik poput Trierove Nimfomanke. Ako još niste, obavezno pogledajte i Noćne životinje redatelja Toma Forda i popratite sjajan program Filharmonija u kinu Europa.

Toni Erdman (kino Europa)Priče s asfalta (Asphalte) (kino Europa)


Ne gledaj mi u pijat (Kino Europa)

Gazda (Kino Tuškanac)

Julieta (Kino Tuškanac)

Nimfomanka (Kino Tuškanac)

Goran (Blitz Cinestar)

The Infiltrator (Blitz Cinestar)

Sve najbolje (Blitz Cinestar)


Noćne životinje (Blitz Cinestar)M.M.
Foto: Pexels
Objavljeno: 12.12.2016. u 15:25
Tagovi: film, kino Europa

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p