FILM I TEATAR

12 filmova koje u veljači obavezno gledamo u kinu

Kino preporuka by FASHION.HR
lion
Analizirajući kino program u veljači, zaključili smo kako nam svo slobodno vrijeme ovog mjeseca ne bi bilo dovoljno da uspijemo pogledati sve filmove koji su nas zaintrigirali. Ponuda je zaista bogata i donosi niz zanimljivih naslova koji su pokupili jednaki niz pohvala od strane kritičara i svjetskih filmskih festivala te će tematikom zadovoljiti filmofile različitih ukusa.

Kako nam ne preostaje ništa drugo nego barem pokušati zadovoljiti veliki apetit za dobrim scenarijima i moćnim pričama, krećemo s onim oskarovskim i preporučujemo vam Cinestar u kojem se prikazuju Lion i Hell or High Water, ali i kino Europa gdje su na rasporedu hvaljeni Moonlight i Manchester by the Sea. Ljubitelji dokumentaraca bi mogli voljeti borce protiv korporativne pohlepe u filmu The Yes Man are revolting koji se prikazuje u kinu Tuškanac, a propustiti se nipošto ne smije iščekivani nastavak kultnog Trainspottinga koji ove veljače dolazi u kino Europa. Tu su i šarmantne priče o isprepletenim sudbinama i svemu što nas čini ljudskim bićima u filmu Priče s asfalta, kao i turbulentna priča o dvojici muškaraca smještena u siromašne četvrti Caracasa prikazana u filmu Izdaleka. U Tuškanac nas u veljači mami i nagrađivani britanski distopijski zombi film Posebna o svijetu bliske budućnosti u kojem je gljivična infekcija ljude pretvorila u zombije, a spas može donijeti samo genijalno darovita djevojčica Melanie...

(Priče s asfalta) Asphalte (TuškanacThe Yes Man are revolting (Tuškanac)Izdaleka (Desde allá) (Tuškanac)Posebna (The Girl with All the Gifts) (Tuškanac)Neruda (kino Europa)Moonlight (kino Europa)Manchester by the Sea (kino Europa)T2: Trainspotting (kino Europa)Little Man (kino Europa)Lion (Cinestar)Hell or High Water (Cinestar)Pattaya (Cinestar)M.M.
Foto: Cinestar
Objavljeno: 15.02.2017. u 16:42
Tagovi: film, kino Europa

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p