KULTURA

12 smiješnih Instagram profila koje obožavamo

Svakodnevna porcija smijeha s naših omiljenih profila
textsfromyourexistentialist  
Red stylinga poznatih blogerica, red opasno primamljive hrane, selfieja omiljenih vizažistica, pa red vragolija slatkih kućnih ljubimaca i produhovljenih citata... Ovako nekako izgleda i vaš Instagram feed? Priznajemo, naša ovisnost o ovoj mreži ne jenjava i ponekad pomislimo kako bi nam dobro došlo odvikavanje na vrhu planine daleko od pristupa internetu, posebno kada nas zapljusne val one dobro poznate ljubomore pri pogledu na egzotične destinacije koje pohodi, kako se čini, pola Instagrama.

U tim trenucima ono što nas spašava su britki, cinični captioni naših omiljenih komičara i profili koji nas sarkastičnim citatima ili smiješnim videima vraćaju na mjesto i podsjećaju na činjenicu da smo, u suštini, svi isti. Muče nas više manje jednaki problemi, jednaki kompleksi i da, svi smo pomalo alergični na fotografije idiličnih plaža dok mi cvokoćemo ujutro čekajući tramvaj.

Od starog lisca i ujedno klasika @thefatjewisha i domaćih @hipsterskihtragedija, pa sve do briljantnih @mudrolijasatwittera naših šarmantnih susjeda, ovo su naši omiljeni Instagram profili za prijeko potrebnu porciju smijeha. Oni su politički nekorektni, crnohumorni, brutalno iskreni i pravopis im nije primarna stvar, no sve su to razlozi zbog kojih nas u tramvaju možete uhvatiti kako se suznih očiju suzdržavamo od smijeha.
 
 
 

 
 
 

 
instagram  
 
instagram  
 
 
instagram
@tipicaninsta

instagram@mytherapistsays
        
   

 @dstbs

 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.11.2015. u 14:09
Tagovi: instagram

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p