KULTURA

15 najljepših ljubavnih filmova

Ovaj vikend sačuvajte za neke od najljepših ljubavnih priča

10 najljepših ljubavnih filmova 
Sastavljanje ultimativnih lista može biti uistinu nezahvalno, posebno kada je riječ o ljubavnim filmovima. Na prvi znak romantike, poljubaca i ponešto drame, objektivnost lako može odletjeti kroz prozor, a uspješnost filmskih ostvarenja se počinje mjeriti isplakanim suzama, uzburkanim osjećajima ili pak tzv. feel good efektu. 

Ipak, odlučili smo se upustiti u slaganje ove liste jer smatramo kako boljeg vremena od sredine veljače, kada nas Valentinovo gleda iz svakog kutka, doista nema. Koktel koji pijemo ovoga puta sastoji se od najljepših ljubavnih priča svih vremena pomiješanih s ponekom lakom romantičnom razbibrigom jer iste i oni najhrabriji ponekad zatrebaju.

Među 15 najljepših filmova svih vremena pronaći će se ljubitelji klasika, kao i poklonici nešto novijih naslova. Ne bježimo od romantičnih klišeja, ali ni od nekonvencionalnih priča, a sve skupa umatamo u jedan divan vikend guštanja lišenog grižnje savjesti. Našoj listi svakako nadodajte svoje omiljene naslove i složite svoju ultimativnu playlistu koju ćete iz naftalina vaditi kad god zatreba.
 
The Age Of Innocence
 
Love Story
 
Casablanca
 
In The Mood For Love
  

An Officer And A Gentleman

 The Way We Were
 
Brief Encounter
      
 
Before Sunrise / Before Sunset / Before Midnight
 
 
Brokeback Mountain
 
True Romance
 
Lost In Translation
 
Working Girl
Chungking Express
 
 Chungking Express
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
 
 
(500) Days Of Summer

M.M.

Objavljeno: 13.02.2015. u 15:29
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p