KULTURA

“1899” je najnovija Netflixova misteriozna serija o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati

Serija koja će vas prikovati uz male ekrane!
Ako je misija Netflixa bila kreirati seriju koju je doslovce nemoguće gledati dok skrolate na mobitelu, moramo priznati kako je omiljeni streamer napravio sjajan posao, jer ova misteriozna serija zahtijeva vašu punu pozornost! Osim što priča konstantno nestaje u flashbackovima, halucinacijama i čudnim motivima, ogromna glumačka postava ove nove hit serije dodatno komplicira cijelu priču, a koja je sasvim sigurno posve drugačija od svega što ste do sada gledali!

O samoj seriji već dovoljno govori podatak kako je nastala od istih kreatora koji potpisuju Netflixovu hit seriju “Dark” koja je u kratko vrijeme zaludjela milijune gledatelja diljem svijeta, a koji su s veseljem dočekali novu TV uspješnicu Jantjea Friesea i Barana bo Odara.  “1899” prati priču o Kerberosu, parobrodu koji prevozi 1400 putnika od Southamptona do New Yorka, na pragu 20. stoljeća. Četiri mjeseca ranije, drugi brod iste kompanije je nestao, a kada Kerberos primi niz tajanstvenih koordinata, vrlo brzo započne potraga za brodom duhova, a malo je reći da se stvari na brodu započinju komplicirati… Zanimljive priče o putnicima Kerberosa otkrivamo kroz flashbackove koji na trenutke podsjećaju na seriju “Lost”, a bez obzira na imena i brojnosti likova, vrlo brzo postaje sasvim jasno tko čini glavni ansambl.

Glumačku ekipa koja se ističe čine sjajna Emily Beecham u ulozi Maure Franklin, britanske liječnice koju muče nametljive vizije i koja traži svog nestalog brata. Beechamu vješto podržavaju Andreas Pietschmann u ulozi kapetana broda Eyk Larsen te Aneurin Barnard koji glumi misterioznog, intrigantnog lika po imenu Daniel. Dodajte posadi i obitelj švedskih kršćana, dva brata Španjolca, gejšu, par francuskih mladenaca, bogatu ženu koja govori više jezika, slijepog putnika, međunarodnu posadu i poljskog radnika u strojarnici, dobili ste jedinstvenu priču prepunu emocija, misterije i senzacionalističkih obrata koji će vas oduševiti na prvu! Više informacija saznajte u traileru:
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 21.11.2022. u 10:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p