LIFESTYLE

2CELLOS oduševili zadarski Forum

Dvojac održao koncert na mjestu svojih početaka
2CELLOS 
Koncert koji će se dugo pamtiti svjetski poznati 2CELLOS održali su na rasprodanom zadarskom Forumu u sklopu projekta Terraneo Summer Break. Više od četiri tisuće zaljubljenika u čelistički dvojac s oduševljenjem je pratilo svaki potez glazbenih virtuoza.
 
Nevjerojatne izvedbe pjesama You Shook Me All Night Long, Thunderstruck, Mombasa, They Don’t Care About izazvali su pravo oduševljenje. Odličan koncert završio je trostrukim pozivom na bis, a skladba Vilo Moja koju su 2CELLOS izveli pred kraj koncerta bila je posebno emotivna za sve pristune.
  
2CELLOS
 
“Upravo na ovom mjestu prvi sam puta čuo Luku kako svira. Ovo je posebno mjesto za nas, osjeti se neka čudna energija u zraku!” – izjavio je Stjepan Hauser.
 
Povijesni ambijent i spektakularna produkcija odveli su posjetitelje na nezaboravno višeosjetilno putovanje. 2CELLOS upravo su u Zadru, gradu gdje je bend rođen, po prvi puta u Hrvatskoj odsvirali i nove skladbe s albuma Celloverse.
  
2CELLOS
 
Do posljednjeg mjesta ispunjen Forum uživao je u višesatnoj glazbenoj poslastici koja će svima dugo ostati u pamćenju. U čarobnoj večeri uživali su i TV voditeljica Mila Horvat te fotograf Stephan Lupino koji su bili očarani vrhunskom produkcijom koja je uključivala pozornicu od 120 m2, velike LED ekrane i najbolje ozvučenje.

2CELLOS 
2CELLOS 
2CELLOS 
2CELLOS 
Foto: Iva Perinčić
Objavljeno: 15.08.2015. u 10:23
Tagovi: koncert, Zadar, 2Cellos

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p