KULTURA

3 kluba na našoj obali našli se na prestižnoj listi najboljih svjetskih klubova

U Hrvatskoj se partija na visokoj razini

Možemo reći da nam je ljeto već pokucalo na vrata, a ako pogledamo ulice naših obalnih gradova, čini se kao da je turistička sezona u punom jeku. Osim uživanja na moru, druga asocijacija na ljeto je odličan noćni život. Sada imamo i potvrdu da se u Hrvatskoj dobro partija jer su se čak tri domaća kluba našla prestižnoj listi DJ Magazina - britanskog mjesečnika posvećenog elektronskoj plesnoj glazbi i DJ-ima.

DJ Magazine svake godine objavljuje listu najprestižnijih klubova, DJ-a i festivala. Ovogodišnja top lista kreirana je na temelju glasova rekordnog broja čitatelja koji premašio 700 000. Najboljim klubom na svijetu drugu godinu zaredom prema DJ Magazineu je proglašen je Hï Ibiza, a u top 20 našla su se čak dva domaća kluba.

Domaći klubovi u društvu američkih i europskih party destinacija

Dubrovnik i Pag zasigurno su jedne od najpopularnijih destinacija na Jadranu koje su omiljene među domaćim i stranim turistima. Osim prirodnih i kulturnih ljepota, ove lokacije ne zaostaju ni po klupskoj ponudi. Pag i Zrće već su etablirana party destinacija, tako se na 11. mjestu našao se Papaya Club na Zrću. Osim njega na 20. mjestu našao se dubrovački Revelin, a nešto niže na 26. mjestu još jedna paška party lokacija – Aquarius. Spomenuti klubovi koji su se našli na ovoj listi, već su dugi niz godina prisutni i poznati na globalnoj klupskoj sceni, tako da ako se želite odlično provesti i uživati u glazbi ne trebate tražiti predaleko. 

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.05.2023. u 11:03
Tagovi: party, klub Papaya

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p