KULTURA

3 najiščekivanija filmska naslova koja ove jeseni morate pogledati!

Filmovi koje jedva čekamo!
Moramo priznati da smo nakon dugog, toplog ljeta jedva dočekali početak jeseni koji već tradicionalno započinje pripremom popisa omiljenih filmskih naslova koje ćemo tijekom hladnijih dana gledati u toplini naših domova. A s obzirom na to da se kinematografska industrija svojim sadržajem polako ali sigurno vratila u pretpandemijsko doba, sasvim je jasno kako ćemo ove jeseni uživati u pregršt noviteta čiji izlazak ne možemo dočekati!

Tako će ovogodišnja jesenska sezona proteći u znaku sjajnih filmskih naslova, spektakularnih ekranizacija koje ljubitelji filmova željno iščekuju već nekoliko sezona, te šarolik izbor žanrova koji nam je još jednom potvrdio kako će u ovogodišnjem popisu najnovijih filmova, koji izlaze kroz jesen, baš svatko pronaći nešto po svom guštu. Bez obzira na to jeste li ljubitelji autobiografskih filmova, srcedrapajućih drama, ili pak filmova o superherojima i junacima, sve navedeno očekuje vas u narednih nekoliko mjeseci! A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili 3 uvjerljivo najiščekivanija filmska naslova za koje već sada znamo da će biti jedni od najgledanijih! 


The Fabelmans

Temeljen na odrastanju virtuoza Stevena Spielberga, The Fabelmans prati priču mladog dječaka Sammya Fabelmana koji se potpuno zaljubljuje u filmove nakon što ga roditelji odvedu na grandioznu filmsku predstavu. Naoružan kamerom, Sammy počinje snimati vlastite filmove kod kuće, a usporedno s time se nosi šokantnim otkrićem obiteljske tajne koja je potpuno poljuljala njegov svijet… Gabriel LaBelle glumi mladog Sammyja Fabelmana, a ostala postava uključuje Michelle Williams, Paula Danoa, Setha Rogana i Judda Hirscha.
Black Adam

Predstavljen kao spinoff DC-jevom filmu Shazam! iz 2019. godine, Black Adam stiže na velika platna sa sjajnim Dwayneom Johnsonom u ulozi glavnog antijunaka. Pušten iz zatvora nakon punih 5000 godina, Black Adam mora usvojiti nova znanja i potpuno promijeniti svoj zlokobni svijet, a sve kada ga JSA regrutira kako bi zajedničkim snagama uspjeli u borbi protiv glavnog neprijatelja…
Till

Ova srcedrapajuća priča o jednoj od najvećih tragedija u američkoj povijesti nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a prikazuje tužan svijet žene Mamie Till-Mobley (Daniella Deadwyler), majke Emmetta Tilla (Jalyn Hall), koja pokušava postati glavna aktivistica i edukatorica u Pokretu za građanska prava nakon ubojstva njenog sina koji se dogodio1955. Ono što je posebno zanimljivo i edukativno u filmu jest veliki naglasak na povijesnu točnost koja je podrazumijevala surađivanje s brojnim istražiteljima, a zahvaljujući kojima će ova istinita priča napokon ugledate svjetlo dana!
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 28.09.2022. u 12:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p