KULTURA

3 pjesme koje trebate čuti ovog petka

Bryson Tiller donosi poslastice za štovatelje RnB-ja
bryson tiller instagram
Ok, naslov je malo pretjeran, priznajemo, no kad je riječ o Brysonu Tilleru ništa manje od hiperbola naprosto ne možemo proizvesti. Objektivnost smo bacili kroz prozor i ovog petka kada su nas dočekale tri nove pjesme s potpisom jednog od najaktualnijih RnB glazbenika, ujedno najavljujući novi album.

Srce nam je kupio (kao i ostatku ljubitelja žanra) singlom Don’t, s kojim je naprosto okupirao internet, zapečatio s Exchange i Sorry Not Sorry, a debitantski album Trapsoul se izlizao koliko smo ga preslušavali, otkrivši da najbolje odgovara kasnim noćnim i pomalo samotnim satima. Sada nam je Bryson, čiji korijeni sežu u Louisville, Kentucky, servirao čak tri nove pjesme od kojih je jedna nastala u suradnji s Young Thugom.

Honey, Somethin Tells Me, i Get Mine su najava novog albuma True To Self koji izlazi 23. lipnja i materijal su koji smo željno iščekivali u periodu u kojem se glazbenik pritajio, odnosno u kojem je nastupao s The Weekndom na europskoj turneji Legend of the Fall. Sudeći prema tri nove stvari, Bryson nastavlja u svom maznom, emotivnom, RnB tonu kojeg smo zavoljeli, stoga zaokružujemo datum izlaska albuma na kalendarima i do iznemoglosti preslušavamo novi materijal.
M.M.
Foto: Instagram (@brysontiller)
Objavljeno: 12.05.2017. u 11:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p