KULTURA

3 serije idealne za početak 2017.

TV preporuka by FASHION.HR
riverdale
T
V serije nastavljaju svoju dominaciju i u 2017. godini. Nakon što je 2016. kulminiralo ono što je do prije par godina bilo nezamislivo, a to je upravo popularnost na krilima kvalitetne produkcije i velikih budžeta TV serija, kao i najvećih holivudskih imena u vodećim ulogama, serije se jednakim intenzitetom nastavljaju redati i u novoj godini.


Osim što ćemo u 2017. napokon moći pogledati i željno iščekivane nove sezone televizijskih miljenica, poput finalne sezone Girls ili nastavka popularne The Young Pope s Judeom Lawom u ulozi najmlađeg pape Lennyja Belarda, godina u koju smo zakoračili donosi i neke novitete.

S obzirom na to da siječanj sa sobom donosi beskonačno duge, sive dane, vjerujemo da će vam za iste trebati pratnja, stoga prijedloge donosimo u nastavku.

Taboo

Svi trenutno pričaju o seriji Taboo, a čini se i s punim pravom. Mračna, moćna i puna peripetija, serija Taboo s Ridleyjem Scottom u ulozi producenta na male ekrane dovodi oskarovca Toma Hardyja. Vrijeme radnje je 1814. godina, a James (Tom) se vraća u London nakon 10 godina provedenih u Africi, te pokušava obraniti očevo naslijeđe od protivnika. Ovdje se stvari, pogađate, počinju komplicirati.

Riverdale

Ako ste voljeli The Vampire Diaries ili Gossip Girl, vjerujemo da će vas osvojiti i Riverdale. Seriju je producirao Greg Berlanti, autor CW-ovim uspješnica Supergirl i Arrow, a ono zanimljivo jest mračna atmosfera koja pomalo podsjeća na Twin Peaks. Serija je adaptacija stripa Archie i radnja prati ekipu mladih ljudi u malenom mjestu koje je daleko od idile kakvom se prikazuje.

Z: The Beginning of Everything

Na samom kraju siječnja na Amazon stiže priča o Zeldi Fitzgerald, supruzi pisca F. Scotta Fitzgeralda i jedna od najvećih ljubavnih priča svih vremena. Odlična Christina Ricci u ulozi Zelde uvodi nas u 1918., u svoj zabavni i ujedno tragični život koji je vrata odškrinuo modernom feminizmu.


M.M.
Foto: The CW
Objavljeno: 04.01.2017. u 15:05
Tagovi: serije, serija, tv serija

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p