LIFESTYLE

5 Instagram profila koje prati Whateverest ekipa

Poznati kolektiv donosi vam listu trenutno najdražih profila

Ususret novom Whateverest eventu koji je najavljen za ovu subotu (3. svibanj) u Malom pogonu Tvornice kulture, Whateverest selektori DJ Anto i DJ Independent i njihov content manager Nino Marić donose vam listu Intagram profila koje svakodnevno prate.

Uz zanimljive profile koje smo iste sekunde počeli pratiti i mi, DJ Anto je pripremio i odličan miks koji je samo mali uvod u sjajnu večer koja vas očekuje ove subote na još jednom Whateverest partiju! Miks možete preslušati ovdje: DJ Anto - Whateverest Mix 002, a najdraže profile poznatog kolektiva donosimo vam u nastavku!

13th Witness 

Naš najdraži fotograf. Sin legendarnog grafitti umjetnika Futura-e, 13th svojim je simetričnim gritty and grimey fotografijama, od njujorške podzemne željeznice do moskovskog metroa, Doline smrti i post-Katrina New Orelansa, definitivno inspiracija! 

http://instagram.com/13thwitness 

Ronnie Fieg 

Ako ste sneaker afficionado kao mi u WE, onda se slažemo kako je Ronnie Fieg osoba 2013. godine! Ronnie je prošle godine potpisao neke od najljepše dizajniranih Asicsica, Timbica i Clarksica, a na njegovom Instagram profilu možete vidjeti koliko pažnje pridaje detaljima u procesu. 

http://instagram.com/ronniefieg 

Phillip T. Annand 

Osnivač Madbury Club-a, duhovni savjetnik The Flatbush Zombiesa i redoviti suradnik NIKE-a, Phillip T. Annand na svom Instagram profilu dokumentira intergalaktičko putovanje kroz vrijeme i prostor Sjeverne i Južne Amerike. 

http://instagram.com/philliptannand 

Virgil Abloh 

Kanyeov kreativni consigliere, Virgil Abloh promijenio je igru lansirajući Pyrex Vision, a kako napreduje njegov novi, ozbiljniji projekt Off-White provjerite na njegovom profilu. 

http://instagram.com/virgilabloh

Kid Kros 

Ovaj tattoo majstor iz Splita jedan je od najboljih na Balkanu, a njegov Instagram nas je samo dodatno uvjerio kako ga moramo što prije posjetiti. 

http://instagram.com/kidkros

Pozivamo vas da nam se pridružite ove subote, 3. svibnja u Malom pogonu Tvornice kulture, na trećem Whateverest eventu: Road Trip 2 Whateverest @ Tvornica Kulture (03.05.)

Sve novosti vezane uz ovaj cool projekt možete pratiti na službenoj Facebook stranici: Whateverest.

 

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 30.04.2014. u 14:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p