LIFESTYLE

5 Instagram profila koje smo pratili u siječnju

Tko nas je oduševio svojim fotografijama?

Što je prva stvar koju učinite ujutro kada se probudite? Ako ste poput nas, najvjerojatnije otvorite svoj mail, pogledate Facebook i svratite na Instagram! Instagram je postao nezaobilazna društvena mreža i gotovo da nema osobe koja se nije zakačila na nju, a  odoljeti joj nije uspjela ni redakcija Fashion.hr Style Communityja, koja je, priznajemo, o Instagramu postala čak i malo ovisna. Budući da započinjemo i završavamo svoj dan s ovom planetarno popularnom društvenom platformom, danas vam donosimo pregled 5 nama najzanimljivijih Instagram profila koje smo pratili u siječnju!

P.S. I nismo se zakačili isključivo na one modnog sadržaja!

1. Imogen Von Barron

(Stilistica, kreativna direktorica i modna savjetnica koja živi na relaciji Los Angeles i Sidney. Radila je u Oyster magazinu, za Dazed & Confused i surađivala s brojim modnim časopisima od kojih su najznačajniji Russh, Monster Children, Black i Grazia.)

http://instagram.com/imogenevonbarron

2. Miann Scanlan

(PR agentica i blogerica i Australije.)

http://instagram.com/miannscanlan

3. Aleksandra Zee

(Umjetnica iz Los Angelesa koja trenutno živi u San Franciscu.)

http://instagram.com/aleksandrazee

4. Bryant Eslava

(Fotograf iz Kalifornije koji surađuje s brojnim časopisima i brandovima poput Nylon Magazine-a, Pume, Gap-a, Urban Outfittersa, American Apparela...)

http://instagram.com/bryanteslava

5. Foster Huntington

(Avanturist koji od 2011. godine putuje svijetom svojim kombijem... Proputovao je 80 000 milja, a o svemu izvještava na svom Instagram profilu i na blogu: http://www.arestlesstransplant.com.)

http://instagram.com/fosterhunting

 

S.K.

photo: Instagram

 

Objavljeno: 03.02.2014. u 11:14
Tagovi: instagram

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p