DOGAĐANJA

5 koncerata do kraja godine koji se ne propuštaju

Koje datume morate zaokružiti na kalendaru?
koncerti
Z
agreb nas iz dana u dan veseli svojom rastućom ponudom i često je teško popratiti sva interesantna događanja koja bi valjalo doživjeti. Od izložbi i kazališnih predstava do koncerata i klupskih večeri, svatko može pronaći nešto za sebe i dobro se zabaviti.


Usprkos hladnim tjednima koji su spred nas, mnogo je razloga za veselje, a kako bismo vas u to uvjerili, donosimo podsjetnik na nekoliko koncerata do kraja godine koji se ne propuštaju. Još uvijek imate vremena za kupnju karata, a koje točno datume valja zabilježiti na kalendaru, doznajte u nastavku!

White Lies (Tvornica kulture, 8.11.2016.)

Engleski post punk band White Lies dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak, 8. studenog 2016. na jedini nastup u regiji. Šest godina nakon zadnjeg nastupa u Tvornici, ovaj hvaljeni londonski bend dolazi na krilima novog albuma “Friends”, čiji izlazak je planiran za 7. listopada, i velike europske turneje.

Skye & Ross (Tvornica kulture, 26.11.)

Skye i Ross, vokal i autorska snaga grupe Morcheeba stižu u Tvornicu 26. studenog nakon trijumfalnog nastupa proteklog ljeta u Šibeniku. Osim najvećih hitova svog starog benda predstavit će i pjesme s novog albuma “Skye & Ross”.

The XX, (Boćarski dom, 28.11.)

Jedan od najvažnijih otočkih bendova proteklih godina, hvaljeni i nagrađivani The xx u Zagrebu će započeti kratak europski tour koji će prethoditi trećem studijskom albumu. To je veliko priznanje za nas jer Zagreb je jedini grad naše regije koji će ih ugostiti i tek jedan od pet europskih gradova koje će posjetiti. Kao predizvođačica će nastupiti sjajna norveška umjetnica Jenny Hval.

Basecamp (Tvornica kulture, 3.12.)

Fantastičan nashvilleski electro/r&b trio Basecamp dolazi na premijerno gostovanje u Tvornicu kulture 3. prosinca.

Urban & 4 (Tvornica kulture, 22.12. i 23.12.)

Urban & 4 nastupit će u Tvornici kulture dva dana, u četvrtak 22. i petak 23. prosinca. Urbanovi dupli predbožićni zagrebački koncerti navika su kojoj se naš najimpresivniji live band vraća nakon par sezona pauze.


Foto: Pexels
Objavljeno: 25.10.2016. u 15:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p