LIFESTYLE

5 omiljenih mjesta za kavu Whateverest kolektiva

Poznata ekipa donosi vam najljepša mjesta za druženje

Whateverest

Whateverest ekipa nastavlja pohod na noćni život Zagreba i u svoju seriju uspješnih partyja upisuje 24.1. i klub Klub. Ususret ovom prvom klupskom izdanju u 2015. godini, Whateverest selektori Anto Anto i Indy s nama su podijelili neka od svojih omiljenih mjesta za neobavezno duženje i ispijanje kave.

U neke od ovih lokacija zaljubljeni smo i sami, dok neka jedva čekamo otkriti! Koja su to, doznajte u nastavku, a nakon kave u jednom od ovih ugodnih prostora, ove subote nemojte zaobići ni Klub.

Cafe u Dvorištu 
 Cafe u Dvorištu
 
Opušten, van gradske vreve, no opet u centru Zagreba. Dodamo li u priču sjajno uređen prostor s mnoštvom šarmantnih detalja i retro prizvukom, fantastičnim izborom čajeva i odličnom kavom, Cafe u Dvorištu u Žerjavićevoj 7/2 logičan je izbor kada je opušteno druženje u pitanju.
 
Swanky  
 Swanky Mint hostel
 
Iako se o njemu mnogo nije pisalo, ubrzo nakon otvorenja, dizajn hostel Swanky Mint je postao slatka tajna mnogih. Zavučen u dvorište Ilice 50, postao je omiljenim okupljalištem putnika, ali i lokalaca koji tamo dolaze popiti kavu tijekom dana, poslušati sjajan mladi bend navečer, ali i dobar set iznenađenja nekog od DJ-a. U toplim mjesecima mjesto više se traži na gornjoj terasi okruženoj zelenilom.
 
Boja 
 Boja

Boja u Teslinoj ugodan je caffe bar koji malo tko ne voli. Teško da će se zimi moći naći slobodno mjesto u ovom ljupkom kafiću u centru, prepunom toplih detalja i umjetnina, od kojih su najupečatljivije slike s potpisom naših afirmiranih slikarica.
 
Beertija 
 Beertija

Vikendom ultra živo mjesto s odličnim izborom piva, glasno i nadomak Kluba. Dovoljno da Beertiju stavi na listu omiljenih destinacija u Zagrebu.
 
Telep 
 Telep

Posljednji prostor nalazi se u Budimpešti, no toliko je dobar da ćete poželjeti potegnuti skroz do glavnog grada Mađarske. Telep je okupljalište svih gradskih kreativaca, galerija, radionica, DJ pult te prvo mjesto koje se posjećuje pri dolasku u Budimpeštu i zadnje pri odlasku.
    Whateverest 
Prvi Whateverest event u novoj godini na rasporedu je ove subote, 24. siječnja 2015., u klubu Klub, a kako će otprilike zvučati vaša subota odlučite li se za ovaj sjajan izlazak, doznajte ovdje

Sve novosti vezane za ovaj cool projekt doznajte na službenoj Facebook stranici Whateverest kolektiva.
 
photos: Vinodol, Beertija, Telep, Swanky, Cafe u Dvorištu

Objavljeno: 23.01.2015. u 09:07
Tagovi: Whateverest

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p