KULTURA

'A Nearly Normal Family' je najnovija Netflixova krimi serija koja je oduševila gledatelje

Serija koju morate pogledati
A Nearly Normal Family, fascinantan švedski kriminalistički triler, upravo se pridružio Netflixovoj obitelji originalnih serija, a temeljen je na bestseleru "En Helt Vanlig Familj" M.T. Edvardssona. Ova uzbudljiva serija prati život prosječne obitelji koja se suočava s razornim posljedicama nakon dva traumatična događaja, te pokušava vratiti tzv. izgubljeni osjećaj ''normalnosti''.
 
U središtu radnje je Adam Sandell, svećenik kojeg tumači popularni švedski glumac Bjorn Bengtsson. Sandellov svijet se okreće naglavačke kada njegovu kćerku Stellu, koju tumači Alexandra Karlsson Tyrefors, optuže za ubojstvo. Lo Kauppi tumači ulogu Sandellove supruge Ulrike, emocionalno udaljene i nemilosrdne odvjetnice čiji karakter skriva slojevitu priču koja se polako otkriva tijekom serije. Serija se odvija u dva vremenska toka; Jedan se fokusira na posljedice zločina, dok drugi prati događaje koji su doveli do kobne noći, a ono što seriju čini iznimno zanimljivom jest neočekivani način na koji se roditelji nose s optužbama na račun svoje kćeri...

"A Nearly Normal Family" serija je koja će bez imalo sumnje oduševiti ljubitelje krimi priča, a njena dinamična radnja s mnoštvom zapleta, izazova i šokantnih otkrića držat će gledatelje napetima od prve do posljednje epizode, potičući ih da se pitaju što je stvarno bitno za ovaj šokantan slučaj, a što je tek puka slučajnost koja ih odvodi u teške moralne dileme.... Na Netflixu je trenutno dostupna prva sezona serije, a više detalja otkrijte u traileru:
 

 

Foto: YouTube, imDB
Objavljeno: 29.11.2023. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p