KULTURA

Ako mislite da znate sve o seriji ‘How I Met Your Mother’, dođite na kviz i osvojite vrijednu nagradu!

Vikend-kviz koji ne želite propustiti!
Ma što o njoj mislili, ‘How I Met Your Mother’ serija jedna je od najboljih modernih sitcoma ikad emitiranih na televiziji. Gotovo da i nema osobe koja u deset godina emitiranja nije pratila avanture Teda Mosbyja ne bi li odgonetnula za koga će se na kraju oženiti, a iako su finalne epizode razočarale i one najveće fanove, srž serije ostala je ista, a omiljene epizode jednako su aktualne i dandanas.

Nakon završetka prikazivanja kultne serije ‘Friends’, kreatorima sitcoma bilo je sasvim jasno kako je publika i dalje željna svakodnevnih priča i komičnih unutar grupe prijatelja s kojima se baš svatko može poistovijetiti. No, do početka emitiranja prvih epizoda ‘How I Met Your Mother’, taj pothvat baš nikome nije polazio od ruke. Iako je koncept serije sličan, ‘How I Met Your Mother’, također predstavlja jedan novi, svježi pristup; Okosnica priče fokusirana je na jednog lika - Teda Mosbya, za razliku od ‘Friendsa’ u kojima je očigledna jednolična ravnoteža među fokusom na likove. Ipak, kroz epizode doznajemo gotovo sve o životima Marshalla, Lily, Barneyja i Robin, a mnogima su upravo ovi ‘sporedni’ likovi postali znatno draži od protagonista.

Kviz u Zagrebu

Tako je serija ‘How I Met Your Mother’ postala kultna ekranizacija koja je stekla veliku popularnost, a iako je od emitiranja posljednje epizode prošlo gotovo deset godina, serija i danas ne prestaje zabavljati javnost. A da je serija jednako popularna i u Lijepoj Našoj dokazuje i najavljeni zagrebački kviz koji će se održati u nedjelju, 26. ožujka u 19:00h u caffe bar Cherry tree, lokacija Mošćenička ul. 1. Raznovrsna, zabavna i kreativna pitanja pokrivati će baš sve sezone, a s obzirom na sjajne sponzore koji će osigurati nagrade pobjednicima, ovo je idealna prilika da napokon ‘unovčite’ sate provedene pred televizorom! Više o eventu otkrijte ovdje.

Foto: imDB
Objavljeno: 24.03.2023. u 12:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p