KULTURA

Ako obožavate “Notebook”, onda ovaj najnoviji Netflixov film jednostavno morate pogledati!

Priča koja baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim!
Ako ste i vi jedni od onih koji uživaju u romantičnim pričama, tada je ovaj najnoviji Netflixov film koji se već sada pronašao na listi najgledanijih jedan od onih naslova koji ne smijete propustiti, a sama činjenica da ga gledatelji uspoređuju s planetarno popularnim “Notebookom” sasvim je dovoljna da se “Purple Hearts” pronađe i na vašoj listi “must-watch” filmova o kojemu ćete razmišljati još dugo vremena!

Purple Hearts” je romansa koja se fokusira na odnos kompozitorice Cassie i marinca Lukea koji, zbog obostranih interesa odluče stupiti u brak za koji vjeruju da će oboma biti od koristi. No, kako to obično i biva, taj prijateljski dogovor na kraju se pretvara u nešto mnogo više… Ono što daje posebnu dubinu ovom romantičnom filmu jesu pomno razrađeni likovi koji se sami po sebi suočavaju s teškim problemima s kojima će se mnogi gledatelji bez sumnje poistovjetiti. A upravo zbog takvih situacija savjetujemo da prilikom gledanja ovog filma pripremite i hrpu papirnatih maramica koje će vam zasigurno dobro doći. Isto tako, tražite li opuštajući filmski naslov koji ćete “usput” pogledati, savjetujemo da preskočite ovu dvosatnu, prilično tešku priču koja će vas uvući i posve zaokupiti svojom zamršenom fabulom koja baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 
Sam film temeljen je na knjizi autorice Tess Wakefield, a glavne likove tumače sjajni Sofia Carson (koja glumi Cassie), Nicholas Galitzine (Luke) koji su, kako kažu i sami kritičari, savršeno utjelovili ove složene likove i stvorili priču za koju već sada znamo da će biti jedna od omiljenih romantičnih priča iz produkcije Netflixa! 
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 04.08.2022. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p