KULTURA

Ako ste obožavali gledati ‘Kućanice’, onda ovu genijalnu seriju ne smijete propustiti!

Serija koja će vas oduševiti na prvu!
Ako ste i vi poput nas odgledali sve sezone kultne serije ‘Desperate Housewifes’ nekoliko puta otkako je završila davne 2012. godine, tada za vas imamo pravu TV poslasticu koja će vas oduševiti! Producent koji je stvorio ‘Kućanice’ zaslužan je i za relativno novu Paramountovu seriju ‘Why Women Kill’, a već iz samog naslova možete naslutiti da je i ova priča prepuna ljubavi, očaja,  misterije i - ubojstava.

Ova crnohumorna serija započela je s emitiranjem prije dvije godine, a sama priča prati živote triju različitih žena i njihovih ne baš savršenih muževa. Sve tri žene u prvoj sezoni žive u istoj kući, no životi koje vode prikazani su u tri odvojena desetljeća: domaćica u 60-ima, društvo u 80-ima i odvjetnica u 2019., Ono što međusobno povezuje svaku od njih jest, pogađate,  nevjera u bračnoj zajednici koja je ujedno i glavni pokretač same radnje. Na trenutak će vam se učiniti kako su sve one apsurdne priče koje slušate o ženama ubojicama u ‘true-crime’ dokumentarcima u ovoj seriji postale stvarnost, a uz savršenu dozu humora one postaju toliko intrigantne i napete da ćete ih bez imalo sumnje progutati u nekoliko dana! 

Osim sjajne glumačke postave u obje sezone koje uključuju poznata glumačka imena poput Ginnifer Goodwin, Sadie Calvano, Lia Tipton, Lucy Liu, Scotta Portera, Reida Scotta i mnogih drugih, serija jednako oduševljava svojim jedinstvenim osjećajem za stil te nevjerojatnim kostimografskim i produkcijskim dizajnom koji na zaista odličan način obuhvaća četiri različita prikazana vremenska razdoblja. Ipak, unatoč sjajnim kritikama i reakcijama javnosti koja je vrlo brzo prepoznala važnost ove naoko komične tematike, snimanje treće sezone ove sjajne serije ipak je odgođeno. No, s obzirom na to da je naš omiljeni streamer Netflix već nekoliko puta uskočio ‘odgođenim’ serijama te fanovima omogućio gledanje nastavaka, iskreno se nadamo kako će slična sudbina dočekati ‘Why Women Kill’ seriju koju trenutno možete gledati na Prime Videu ili Apple TV-u! 


Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 20.02.2023. u 11:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p