KULTURA

Ako ste obožavali gledati 'La casa de papel' onda ovu seriju morate pogledati

Serija čiji redoslijed epizoda vi birate

Ako ste ovih dana barem malo zakoračili na omiljene društvene mreže, sigurno ste primijetili da svi pričaju o novoj Netflixovoj seriji koja je poprilično neobična. Riječ je o naslovu Kaleidoscope, a čijih osam epizoda možete gledati prema redoslijedu koji sami odaberete!

Koliko puta vam se dogodilo da ste gledali neku seriju te da ste poželjeli promijeniti njezinu radnju, učiniti ju nešto drugačijom i po vlastitom guštu? Onda je nova Netflixova serija kao stvorena za vas! Svaka epizoda nove serije Kaleidoscope nazvana je po određenoj boji; žuta, narančasta, plava, zelena, ružičasta, crvena, ljubičasta i bijela, a jedino pravilo koje treba slijediti jest to da se bijela epizoda pogleda posljednja. Također, ono što je interesantno kod ove serije jest to što ona ide toliko u personalizaciju da svaka osoba koja se ulogira na svoj račun dobiva i individualni raspored epizoda. Nadalje, serija se može pogledati na više od 5000 različitih načina, no to ne utječe značajno na samu radnju.

Radnja serije neodoljivo podsjeća na 'La casa de papel' uspješnicu, pa se tako u fokusu nalazi lopov Leo Papa i njegovi pomoćnici koji pokušavaju ostvariti pljačku u vrijednosti od 7 milijardi dolara. Kako vam ne bismo otkrili previše, u nastavku smo izdvojili trailer koji će ispričati sasvim dovoljno detalja da odlučite već danas pogledati ovu seriju koja će sigurno postati ogroman hit!

Foto: Youtube, Imdb
Objavljeno: 04.01.2023. u 10:03
Tagovi: serija, tv serija, serije

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p