KULTURA

Ako ste obožavali ‘The Office’, za vas stiže nova verzija i to već iduće godine!

Reboot serije koja je osvojila srca gledatelja diljem svijeta!
Prošlo je gotovo 20 godina od prikazivanja prve epizode sada već kultne serije ‘The Office’ koja je donijela globalnu slavu nepodnošljivom, a u isto vrijeme urnebesnom, menadžeru Davidu Brentu. A sada se, na radost velikog broja fanova, snima australska verzija ove hit serije, no ovoga puta sa ženskim likom u glavnoj ulozi!

Naime, kako doznaje Variety, australska komičarka Felicity Ward glumit će Hannah Howard, direktoricu tvrtke za pakiranje Flinley Craddick, australsku verziju Brenta, poznatog kao Michael Scott u hit američkoj seriji. Od svog debija 2005. godine, serija ‘The Office’ je osvojila brojne nagrade i već je nekoliko puta inspirirala lokalne verzije koje su se emitirale u zemljama kao što su Čile, Izrael, Indiju i Poljsku. Australska serija zapravo je 13. adaptacija po redu, no prva u kojoj je žena dobila glavnu ulogu i jedina koja je dobila pažnju na globalnoj razini. Prema priopćenju za javnost serija će imati osam dijelova i fokusirat će se na Wardov lik koji se već u prvim epizodama bori s glavnim uredom tvrtke koja je zatvorila njezinu podružnicu, prisiljavajući sve zaposlene da rade od kuće.

Voljena komičarka u ambicioznoj ulozi

Ljubitelji stand up komedije već su i ranije čuli za Felicity Ward koja je najpoznatija po svojim nastupima u australskim humorističnim emisijama, ali i po TV mini seriji “Wakefield” te filmu “The Inbetweeners 2”. Nemali broj puta Ward je nastupala i na festivalima komedije, a malo je reći da je javnost obožava. Samim time, fanovi originalne ‘The Office’ serije polažu velike nade u najavljeni australski reboot koji će, po svemu sudeći, postati veliki hit. Više informacija o prvim epizodama stiže uskoro!

Foto: imDB, CNN
Objavljeno: 06.06.2023. u 08:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p