KULTURA

Ako ste voljeli gledati “Mean Girls”, tada ovaj novi Netflixov naslov morate pogledati!

Komedija o kojoj se ne prestaje pričati!
Kada ste posljednji puta pogledali tipičnu osvetničku komediju o prijateljstvu, kakve smo vrlo često gledali početkom tisućljeća? Uvjerljivo najpopularniji takav film - obožavani Mean Girls - i danas je jedna od najgledanijih komedija, a mnogi će reći kako je ovaj kultni filmski naslov upravo dobio svog nasljednika, i to zahvaljujući Netflixu koji je gledatelje odlučio počastiti jednom, možemo slobodno reći, retro poslasticom koju morate pogledati!

Riječ je o komediji naslova “Do Revenge” koja prati život djevojke imena Drea. Drea je jedna od najpopularnijih (i najzločestijih) učenica u srednjoj školi, a koja preko noći postaje outsider nakon što njen jednako popularan dečko Max anonimno objavi Drein intimni video. Drea tako postaje glavna tema svih učenika, ali i profesora škole, a stipendija za upis na prestižni fakultet sve je manje izgledna. Uz sve navedeno, Dreini tzv. najbolji prijatelji nakon incidenta s videom potpuno joj okreću leđa, što na koncu okrene Drein svijet - naglavačke. Radnja se u filmu počinje zakuhtavati u trenutku kada Drea upozna Eleanor, učenicu koja počinje pohađati Dreinu srednju školu, a koja je također postala outsider nakon što su proširene lažne glasine o tome da je nasilno poljubila djevojku Carissu…

Kao što i sam naslov otkriva, Dreu i Eleanor poveže snažan bijes i želja za osvetom, a kako bi posve neprimjetno uzele pravdu u svoje ruke, djevojke odluče pomoći jedna drugoj u tom velikom osvetničkom planu… Uz mnoštvo komičnih trenutaka i poneki zaista neočekivani obrat, sasvim smo sigurni kako će vas “Do Revenge” već u prvim scenama prikovati za male ekrane. Više informacija saznajte u traileru! 
 
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 29.09.2022. u 10:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p