KULTURA

Ako ste voljeli gledati seriju “365 days”, tada ovaj najnoviji Netflixov naslov morate pogledati!

Španjolska serija koja je osvojila gledatelje!
Ljubitelji burnih, napetih TV serija s erotskim prizvukom koje se bave krajnje neobičnim i pomalo zamršenim ljudskim odnosima napokon su došli na svoje, jer omiljeni streamer Netflix svoje je gledatelje počastio najnovijim, španjolskim naslovom koji je u samo nekoliko dana postao jedan od najgledanijih u regiji! 

Riječ je o seriji imena “Dnevnik jednog žigola” koja trenutno broji 10 epizoda, a koja prati priču jednog žigola čiji se život drastično mijenja nakon što prekrši najvažnije pravilo svog posla koje glasi “Nemoj se zaljubiti!”. Sama serija započinje uhićenjem glavnog lika Emanuela, nakon što je u njegovoj kući pronađeno tijelo koje pripada njegovoj klijentici. Potom se priča vraća unazad 6 mjeseci, kada su stvari za glavnog junaka ove serije krenule nizbrdo. Naime, Emanuel je u jednom trenutku dobio poprilično uznemirujuć zahtjev od klijentice koja od njega traži da se zbliži s njenom poprilično istraumatiziranom kćerkom, a sve kako bi postala barem malo društvenija i otvorenija prema društvu i svijetu koji je okružuje…

Dakako, već na prvi trenutak postaje sasvim jasno kako priča o žigolu, bogatoj ženi i istraumatiziranoj kćerki ne može završiti dobro, a ubacimo li u istu i slučaj ubojstva, dobili ste jednu zaista napetu dramu prepunu intrigantnih zapleta koja na trenutke neodoljivo podsjeća na popularnu seriju “365 days” i koju jednostavno morate pogledati! Više informacija saznajte u traileru:

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 12.09.2022. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p