KULTURA

Aleksandra Dojčinović i Opel Corsa su odličan spoj!

U prekrasnim istarskim ambijentima predstavljena nova Opel Corsa
Opel Corsa
Nova, peta po redu generacija Opel Corse doživjela je prije dva tjedna ekskluzivnu VIP premijeru: u prekrasnim ambijentima luksuznog hotela Lone u Rovinju te na poznatoj stanciji Meneghetti predstavljen je ovaj gradski automobil, podjednako privlačan vozačima oba spola.


No, ovaj puta testiranje ovog malog ozbiljnog automobila provele su po istarskim cestama, od Rovinja i Fažane, pripadnice ljepšeg spola: urednice najvažnijih lifestyle medija iz Hrvatske i BiH te Opelove brand-ambasadorice – modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, glumica i pjevačica Mila Elegović te poznato TV lice Renata Sopek.
 
Opel Corsa

„Mene nova Opel Corsa oduševljava svojim izgledom, i izvana i iznutra. Ovaj automobil odličan je primjer funkcionalnog dizajna – svi elementi služe svojoj svrsi, a istovremeno su fantastično uklopljeni u ukupni vizualni doživljaj“
, opisala je svoj doživljaj nove Corse Aleksandra Dojčinović koja je ujedno i njeno zaštitno lice.

Uspješna suradnja Aleksandre i Opela traje već devet godina, a dizajnerica se prisjeća kako je za Opel počela raditi odjeću za njihove hostese te su počeli zajedno raditi i evente.
 
Opel Corsa

„Odmah smo se našli na istoj valnoj dužini. Lijepa je to suradnja koja traje već jako dugo. Odradili smo mnogo zajedničkih projekata, no ako moram izdvojiti jedan koji mi je najdraži to je svakako Fashion.hr. Naime, upravo je Opel zaslužan zašto sam se prijavila na Fashion.hr te počela predstavljati svoje kolekcije na modnoj pisti. Oni su bili moja podrška cijelo vrijeme i uvijek smatram da je Opel dijelom zaslužan zašto sam počela raditi revije“
, objašnjava Aleksandra.

U nastavku Aleksandra objašnjava kako je u njenom poslu veoma bitno imati kvalitetan automobil, a do prošle godine je vozila Opel Adama.
 
Opel Corsa
 
„To je pravo imidž auto – dizajnerski iznutra i sve je u njemu bilo personalizirano. Riječ je o pravom malom gradskom automobilu. Dok mi je firma još bila u centru to mi je potpuno odgovaralo, no trenutno vozim Opelu Mokku, zato što je veći i odličan je za prijevoz stvari, posebno kad idem na put, a često sam na putu. Često imam snimanja izvan Zagreba na koja moram nositi mnogo stvari, a za to mi je Mokka praktična“, objašnjava Aleksandra.

Dizajnerica je, naravno, isprobala i novu Opel Corsu koja posjeduje uzbudljiv i moderan dizajn, tehnološke inovacije iz premium klase i vrhunske značajke sigurnosti. Moderni, iznimno štedljivi i ekološki motori čine Corsu iznimno agilnom u svim uvjetima vožnje. U tipičnim gradskim gužvama Corsa funkcionira odlično. Pregledna je, laka na volanu, a po želji kupac može doplatiti i sustav za samostalno parkiranje automobila. Grijanje sjedala, volana i vanjskih retrovizora također je posebnost Opel Corse u segmentu malih automobila. Najvažnije od svega je da sve pobrojane opcije nisu skupe kao doplate, a Opel je ostavio i mogućnost da svoju Corsu možete i dodatno personalizirati posebnim kombinacijama boja i ukrasnih naljepnica.
 
Opel Corsa
 
Upravo elementi iz premium klase oduševili su Aleksandru, koja je s drugim Opel ambasadoricama, glumicom Milom Elegović i voditeljicom Renatom Sopek, na predivnom imanju Stancije Meneghetti, snimila nešto drugačiji editorijal.

Opel je s novom Corsom demokratizirao luksuz, postoje neke specifične za premium class automobile, a nova Corsa je te elemente približila nama. Ja to uspoređujem kad je kod nas, primjerice, došla Zara, oni su predstavili i približili visoku modu u high street, a to Opel s novom Corsom također radi. Specifična je po tome što si s njom možemo priuštiti dio luksuza u svakodnevnom životu“, za kraj naglašava Aleksandra.

Mija Dropuljić
Foto: PR
Objavljeno: 10.02.2015. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p