KULTURA

Beyoncé objavila datume koncerata ‘Renaissance’ svjetske turneje 2023.!

Vijest koju smo dugo čekali!
Fanovi diljem svijeta jučer su s oduševljenjem dočekali vijest legendarne pop ikone Beyonce koja je na svom službenom Instagram profilu potvrdila da će njezina dugoočekivana Renaissance svjetska turneja službeno započeti ove godine! Globalna turneja obuhvaća čak 41 koncert te započinje Europi, točnije u Stockholmu - 10. svibnja 2023. godine!

Beyonce je prošli tjedan prvi put nakon četiri godine održala koncert u luksuznom resortu u Dubaiju, kojim je očigledno nagovijestila spektakl koji možemo očekivati od najavljene turneje, za koju se u svijetu pop glazbe već sada predviđa da će biti najbolja turneja njezine karijere. Turneja ‘Renaissance’ započinje za nešto više od tri mjeseca te predstavlja njezin prvi niz koncerata od davne ‘On the Run’ turneje iz 2018. godine koju je odradila zajedno sa suprugom Jay-Z-jem, a što ujedno znači kako će ‘Renaissance’ biti njezina prva solo turneja nakon dugo, dugo vremena! Prisjetimo se, pjesma Renaissance prošle je godine zauzela 1. mjesto na Billboardovoj ljestvici, a album je zabilježio čak devet nominacija za Grammy, najviše od bilo kojeg drugog kandidata na ovogodišnjoj ceremoniji.
 
Iako je, na našu žalost, Beyonce odlučila zaobići Hrvatsku u nadolazećoj turneji, razveselila nas je vijest da je čak 15 koncerata predviđeno za veće europske gradove, uključujući Pariz, Amsterdam, Frankfurt, Hamburg, Cologne, Marseille, Varšavu, Brisel i London koji su ujedno i najbliže nam destinacije na cijeloj turneji. Karte u prodaju na nekim lokacijama kreću već danas te će se prodavati putem Ticketmastera, ali i na nekim zasebnim platformama pojedinačnog eventa. Cjelokupni popis svih koncerata turneje potražite na linku!
Foto: Instagram
Objavljeno: 02.02.2023. u 09:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p