KULTURA

Beyoncé održala spektakularni nastup na MTV VMA

Najzanimljiviji trenuci večeri

 beyonce 
Sinoć održana dodjela nagrada MTV VMA obilovala je zanimljivim trenucima. Od koketnog Drakea i Rihanne koji su maštu javnosti ponovno zagolicali, nagrade Video Vanguard Award koju je dobila Rihanna, nastupa Britney Spears i G Eazyja ili pak onog Nicki Minaj i Ariane Grande, večer je obilovala momentima koje danas svi prepričavaju. Ipak, najveći je spektakl priredila Beyoncé.

Nakon ultra uspješnog vizualnog albuma Lemonade, bilo je za očekivati kako će Beyoncé na sinoć održanoj dodjeli nagrada MTV VMA sve ostaviti bez daha. Nastup pop zvijezde mnogi već prozivaju najboljim u povijesti televizije. Osim što je nominirana za 11 nagrada ove godine (a osvojila ih je 8), spektakl je priredila izvedbama gotovo pola albuma Lemonade. Kako izgledaju Pray You Catch Me, Hold Up, Sorry, Don't Hurt Yourself i Formation, singlovi čije smo riječi svi već usvojili, na pozornici MTV VMA, pogledajte u nastavku.
 
 
Osim grandiozne Beyoncé, mnogi će pamtiti i nastup Britney Spears koji je Kim Kardashian najavila kao veliki povratak pop princeze. Osim što je dobila Video Vanguard nagradu, Rihanna je otvorila dodjelu nagrada nastupom sastavljenim od svojih najvećih plesnih hitova, a večer nije prošla ni bez Kanye Westa koji je održao govor, ali i predstavio video spot za pjesmu Fade s vrućim scenama Teyane Taylor, koji je već počeo tresti internet.
     
 
   
 
M.M.
Foto: MTV
Objavljeno: 29.08.2016. u 09:49

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p