LIFESTYLE

Biste li svratili na doručak u krevet u IKEU?

Originalan pop-up cafe poznatog brenda
IKEA 
Zamislite da dogovorite druženje s prijateljima u vašem najdražem kafiću u kojem se po dolasku smjestite u udoban krevet i čavrljate o svim dogodovštinama proteklih dana uz slastan doručak. Zvuči li vam ovo pomalo nestvarno, IKEA se pobrinula da se priviknete na ideju organizirajući pop-up Breakfast in Bed cafe

Na još uvijek skrivenim lokacijama u Londonu zainteresirani će 19. i 20. svibnja moći isprobati klasičan skandinavski doručak uživajući pod plahtama sami ili u paru, dok će se osoblje pobrinuti da im baš ništa ne manjka. Također, na raspolaganju će biti i specijalisti za spavanje koji će nuditi stručne savjete o tome kako se najbolje naspavati. Mjesta su u ovom pop-up kafeu ograničena i moraju se rezervirati, a doručak se organizira u periodima od 7 do 11 te od 12 do 14 sati.

Ovaj inovativan marketinški pothvat švedskog brenda osmišljen je, naravno, s ciljem promoviranja asortimana kreveta, no moramo priznati kako je ideja o ovakvoj vrsti ugostiteljskog objekta zaista interesantna i ne sumnjamo kako će biti okidač mnogim entuzijastičnim poduzetnicima.
 
doručak u krevetu
 
M.M.
Foto: IKEA UK, Pinterest
Objavljeno: 13.05.2015. u 10:00
Tagovi: Ikea

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p