LIFESTYLE

Black Eyed Peas poslali snažnu poruku remakeom pjesme

Novo izdanje poznate pjesme 'Where is the love'

black eyed peas novi spot 
Bend Black Eyed Peas izdao je spot za remake svoje popularne pjesme Where is the love i u njemu okupio brojne poznate koji su svijetu poslali snažnu poruku.
 
U lipnju 2003. godine bend Black Eyed Peas izdao je hit pjesmu Where is the love kao reaakciju na događanja koja su se dogodila 11. rujna 2001. godine. U tekstu pjesme spominjali su se različiti problemi poput terorizma, rasizma, kriminala, globalnog zagađenja, ratova, netolerancije i nasilja. Sada, tjedan dana prije 15. godišnjice 9/11, Black Eyed Peas objavili su ažuriranu verziju svoje pjesme.
 
Osim što je remixirana glazba, promijenjene su i riječi i prilagođene današnjim problemima, koji su slični kao i prije 15 godina. Remake donosi nove vokale poput popularnih Mary J. Blige, Nicole Scherzinger, Jessie J, Usher, Snoop Dogg i Diddy te suradnika s prve verzije pjesme, Justina Timberlakea. Osim poznatih pjevača u mračnom, crnom-bijelom spotu pojavljuju se i brojne poznate osobe poput Kendall Jenner, Kris Jenner i Jamie Foxxa, a u spotu su prikazani strašni kadrovi poput nedavnih terorističkih napada i pucnjava. Sav prihod od zarade članovi će donirati u humanitarne svrhe. Pogledajte novi spot za pjesmu Where is the love.
 
   
 
T.K.
Foto: YouTube screenshot
Objavljeno: 04.09.2016. u 13:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p