KULTURA

Blogerski savjeti za savršenu Instagram fotku

Poznata blogerica Marianna Hewitt zna kako
Instagram Poznata blogerica Marianna Hewitt je za Harper's Bazaar otkrila svoje tajne kako postići onu savršenu Instagram fotku koja će vašim pratiteljima pokazati vaš stil. 

Dobra fotografija je najvažnija ako se želite baviti modnim blogom ili voditi Instagram profil koji je inspiriran modom i putem kojeg želite predstavljati svoje outfite. Toga je svjesna i Marianna koja je otkrila svoje top savjete: 
Instagram Ako koristite svoj mobitel kao glavnu kameru, birajte one modele koji imaju dobru kameru, koristite ispravne aplikacije i svaku fotografiju doradite.

Preferirajte korištenje prirodnog svijetla. Također pripazite da ne stojite na izravnom suncu. Marianna savjetuje da birate hlad, no da ste ipak svojim tijelom i licem okrenuti prema izvoru svjetlosti, odnosno suncu.
Instagram Možda je uvriježeno mišljenje, no nemaju svi modni blogeri vlastitog fotografa. Stoga je veoma važno naći nekoga tko će vas slikati. Marianna naglašava kako ona pita svakoga tko je s njom, te se fotografira više puta dok ne dobije onu savršenu fotku. Ističe kako prvo sami trebamo isprobati koji kut fotkanja nam najbolje leži te onda na primjeru fotografije, osobi koja na snima, objasniti što točno želimo.
Instagram Ako uza sebe nemate nikoga tko bi vas fotkao, koristite self timer. Marianna naglašava kako veliki broj ljudi koristi upravo tu opciju. Ona također savjetuje da se sprijateljite s drugim modnim blogerom, na taj način zajedno možete stvarati fotografije i međusobno učiti.

M.D.
Foto: Instagram
Objavljeno: 12.08.2015. u 13:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p