KULTURA

Borovo. Jer volim Vukovar.

Poruka je osvanula u Osijeku, Varaždinu, Rijeci...
Osijek  
Borovo i Vukovar nerazdvojni su od 1931. godine. Zajedno stvaraju tradiciju, povijest i budućnost temeljenu na ljubavi prema kvalitetno izrađenoj cipeli. Borovo je u suradnji s nekoliko hrvatskih gradova započeo s incijativom JER VOLIM VUKOVAR. Prvi je krenuo grad Osijek, zatim Varaždin, Rijeka...Uz poruku JER VOLIM VUKOVAR Borovo je s ponosom prebacilo i legendarne Startas tenisice u cijelosti ručno izrađene s ljubavlju u Vukovaru.

Ove inovativne instalacije ujedno su i podsjetnik građanima da kupuju hrvatske proizvode i na nove kolekcije koje možete naći u Borovo prodavaonicama.
 
Rijeka
„Borovo je najveći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s najvećim iskustvom te tradicijom starijom od 80 godina. Želja nam je da svaki građanin nosi s ponosom marku Borovo zbog kvalitete i omiljenog dizajna. Kada bi samo svaki sedmi građanin kupio godišnje jedan par obuće Borovo, pomogao bi obnovi gospodarstva grada Heroja – Vukovara, očuvanju radnih mjesta, gospodarskom razvitku i prosperitetu cijele zajednice“, izjavio je Gordan Kolundžić, predsjednik Uprave Borova.
 
Varaždin
Objavljeno: 19.11.2014. u 12:24
Tagovi: borovo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p