LIFESTYLE

Burning Man stiže u Europu!

Najpopularniji festival na svijetu dobiva europsku inačicu

Burning Man 
Da, dobro ste čuli! Svi vi koji, poput nas, već godinama sanjate o putu preko bare da biste stigli na Burning Man, sada ćete mnogo lakše ostvariti svoje pustinjsko-glazbeno-umjetničke snove jer najpopularniji festival na svijetu dolazi - u Europu!
 
Naime, neprofitna organizacija koja surađuje s glazbenim festivalom Burning Man iz Nevade (koji se održava pustinji Black Rock), dovodi europsku inačicu festivala i to u Nizozemsku! Event će nositi naziv "Where the Sheep Sleep", a održavat će se od 29. do 31. srpnja. Kako biste sudjelovali u europskom Burning Manu, morate postati član njihove Facebook grupe Burning Man NL , potom se registrirati za Burning Man NL članstvo eventa. Samo oni koji se registriraju moći će kupiti ulaznice kada budu puštene u prodaju.
 
Burning Man jedan je od onih festivala koji slove za iznimno iskustvo koje se pamti cijeli život, ima posebnu filozofiju, izrazito je umjetnički nastrojen, zabavan i otvoren za različitosti, a brojni posjetitelji tvrde kako im je upravo on promijenio život. Sada je to fantastično iskustvo barem malo bliže i to nas neopisivo veseli! Vidimo se kod gorućeg čovjeka! 
  Burning Man Burning Man Burning Man
 
T.L.
Foto: Trey Ratcliff, Taschen
Objavljeno: 15.06.2016. u 12:22

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p