LIFESTYLE

Celebrity frendovi

Tko su pravi prijatelji u svijetu slavnih?

Glumci, glumice, modne ikone i pjevačice...svi su oni ipak samo ljudi. Tako da cijene isto što cjenimo i mi, iskrena prijateljstva i osobe na koje se uvijek mogu osloniti. Neki su se zbližili zbog dugogodišnje suradnje, neki zbog zajedničkog interesa, a neki čak zbog useljenja u isti grad. Izdvojili smo za vas top 10 najpoznatijih slavnih prijatelja!

1.Nicole Kidman i Naomi Watts

Nicole Kidman i Naomi Watts upoznale su se još za vrijeme školovanja u Sidneyu. Ove poznate australijske prijateljice ostale su bliske neovisno o njihovim usponima i slavi.

2. Jennifer Aniston i Courtney Cox

Poznate 'Prijateljice' i u stvarnosti imaju isti status. ''Prvog dana kada smo se upoznale, Courtney me odvukla na stranu i počela mi pričati o svojim vezama!'' komentirala je Jennifer Aniston. Danas je kuma njezinoj kćerki Coco, a viđene su jedna uz drugu u najtežim trenutcima i za vrijeme raznih skandala.

3. Ben Affleck i Matt Damon

Tko još ne zna za ovo veliko muško prijateljstvo? Ben Affleck i Matt Damon odrasli su zajedno, a zajedno su i postali slavni kada je film 'Good Will Hunting' osvojio Oscara. Međutim slava im nikada nije udarila u glavu i oni su očuvali svoje prijateljstvo do dan danas kada još uvijek zajedno odlaze na odmor.

4.Madonna i Gwyneth Paltrow

Kada su se dvije amerikanke, Madonna i Gwyneth Paltrow, udale za poznate britanske umjetnike, selidba u London odmah ih je zbližila. Međutim osim istog mjesta stanovanja i poznatih muževa, ove dvije prijateljice dijele još nešto. Obje su dosegle vrhunac svoje karijere i poznate su modne ikone.

5. Katie Holmes i Victoria Beckham

Kada se Victoria Beckham doselila u L.A. nitko nije očekivao kako će njezina najbolja prijateljica postati Katie Holmes. Iako se ovo na početku činilo kao čudan spoj, dvije fashionistice očito su našle puno toga zajedničkog. Mi to možemo svesti na djecu, ljubav prema modi i pripadništvo A-listi slavnih.

6. Cameron Diaz i Drew Barrymore

Cameron i Drew upoznale su se snimajući 'Charlijeve anđele'. Danas su obje 'single i fabulous', a partijaju po 'in' mjestima Hollywooda!

7. Brad Pitt i George Clooney

Još jedno muško prijateljstvo koje je svima poznato. Brad Pitta i Georgea Clooneya veže humanitarni rad, ali i poznate uloge u 'Ocean's' triologiji za vrijeme koje je njihovo prijateljstvo samo učvrtsilo još više.

8. Kate Winslet i Leonardo Di Caprio Poznati ljubavni par filma Titanic, koji je 1998. godine i osvojio MTV nagradu za najbolji filmski par, u stvarnosti je ipak oduvijek imao samo prijateljski odnos. ''Scene ljubljenja s Leom u filmu bile su mi čudne, kao da ljubim vlastitog brata.'' komentirala je Kate.

9. Nicole Richie i Paris Hilton

Ovo je jedno od uistinu najpoznatijih prijateljstava. Nicole i Paris nekada su znale biti nerazdvojne i poznate po svom reality showu 'Simple life'. Iako je između njih došlo do svađe i razdvajanja, danas su opet bliske i često provode vrijeme zajedno s malom Harlow, Nicoleinom kćerkom.

10. Kate Moss i Sadie Frost

Modni svijet baš ne laska održavanju bliskih prijateljstava. Ipak, Kate Moss i Sadie Frost uspjele su ostati dobre prijateljice i bile jedna uz drugu za vrijeme raznih skandala koji su ih snašli.

 

T.B.

 

Objavljeno: 16.07.2009. u 22:38
Tagovi: Top 10, Tina Bačić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p