LIFESTYLE

Chris Brown održao koncert na Zrću

Umjesto na otvorenom, koncert je održan u klubu Aquarius

chris brown fresh island

Američka r'n'b zvijezda Chris Brown ipak je sinoć održao najavljeni koncert na Zrću, ali ne na impozantnoj pozornici, koja je u povodu njegovog nastupa izgrađena na paškoj plaži, već u klubu Aquarius.

Tako je američka zvijezda nastupila ispred 4 tisuća ljudi, umjesto najavljivanih 15 tisuća, kako je prvotno bilo zamišljeno. Naime, kada se približilo vrijeme nastupa, ojačala je bura pa je u konačnici, nakon jedne odgode, Chris Brown koncert otkazao uz ispriku, koju je objavio na Instagramu. "Htjeli smo nastupiti, ali zbog vremena nismo mogli", rekao je Brown.

chris brown fresh island

Ipak, nije želio u potpunosti razočarati svoje obožavatelje pa su vlasnici plažnih klubova na Zrću pokušali u što skorijem roku riješiti kriznu situaciju.

"U razgovoru s Phat Philliejem, koji je organizator Fresh Island festivala, koncert smo premjestili u klub Aquarius iz sigurnosnih razloga samog izvođača, ali i svih ljudi, odnosno posjetitelja Fresh Islanda. Aquarius je najveći klub na plaži, koji je uostalom i najsigurniji od naleta orkanske bure, koja je jučer puhala. Već smo imali ovakvih situacija u prošlosti, kada nam je snažna bura pomrsila sve planove, ali drago nam je da je Brown ipak uspio održati planirani koncert i to u našem klubu", kazao je Dejan Labor, PR menadžer kluba Aquarius na Zrću.

chris brown fresh island
 
Foto: PR
Objavljeno: 15.07.2016. u 12:56

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p