KULTURA

“Christmas With You” je nova božićna komedija koje je kao stvorena za cozy blagdanske večeri!

Cheesy” komedija koja je osvojila srca gledatelja!
Iako su sladunjave, romantične komedije redovito na meti filmskih kritičara, prvenstveno zbog svoje predvidljive fabule i već tisuću puta viđenih, sretnih happy-end ljubavnih dogodovština, moramo priznati kako se s vremena na vrijeme zaželimo upravo takvih, laganih filmskih naslova koji su kao stvoreni za opuštena, cozy druženja u najboljem društvu! A ima li boljeg perioda za najdraža cozy druženja od onog blagdanskog?!

Ususret blagdanima koji su za mnoge već započeli, najnoviji Netflixov blagdanski film gledateljima donosi sve navedeno! Ova cheesy, romantična komedija sa sjajnim Freddiejem Prinzom Jr. i Aimee Garciom u glavnim ulogama prati priču pop zvijezde Angeline koja proživljava tešku fazu svoje karijere. Nakon što se njezina diskografska kuća počne fokusirati na novu, mlađu zvijezdu, Angelina se odluči fokusirati na svoje fanove. Kako bi se odmaknula od ludila koje joj je priskrbila slava, pjevačica bježi u mali grad, a sve kako bi ispunila želju svoje vjerne obožavateljice koja je na svom Instagramu podijelila božićnu želju koja dakako, uključuje Angelinu. No, misleći da odlazi iznenaditi svoju obožavateljicu, Angelina ne shvaća da je život za nju pripremio još veće iznenađenje koje će joj na koncu promijeniti život, ali i karijeru

Uz mnoštvo već prepoznatljivih šala i romantičnih preokreta kakve smo imali prilike viđati u gotovo svakoj komediji s početka tisućljeća, ova topla blagdanska priča savršen je izbor za sve one koji su u potrazi za opuštajućom božićnom pričom, a sasvim smo sigurni kako će ju obožavati i ljubitelji spomenutih “cheesy” komedija koji će zasigurno osjetiti i dozu nostalgije!

Saznajte više u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 22.11.2022. u 10:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p