KULTURA

Čudovišta koja ju obožavaju

Fanovi Lady Gage u najluđim izdanjima

Little monsters, tematski naziv za skupinu obožavatelja popularne svjetske pjevačice Gage, odavno su prošli sve norme konvencionalnog odijevanja kako bi dokazali, ali i pokazali, svoju ljubav prema stavu i načinu života svoje omiljene zvijezde.

Ludi kostimi, najčešće inspirirani njenim video uradcima, u kojima miješa najbolje od svijeta pop glazbe, umjetnosti i seksipila, u pravilu okupiraju svaki koncert/slavlje različitosti - kako to Gaga voli nazvati.

Budući da ona, odrastajući, nije imala mjesta za otkrivanje svih boja svoga izričaja, svojom je turnejom stvorila idealno mjesto za sve njezine prijatelje koji se tako mogu osjećati posve slobodnima u svojem izražavanju kroz odjeću.

Vjerojatno najluđa fan-baza, ona tokijska, vodi po svim mjerilima šašavosti u odijevanju, budući su Japanci poznati kao ekstremni pratitelji raznih stilova, od anime furke do glorificiranja američkih pop zvijezda koje je u Japanu imaju status bogova.

Sjetite se samo utiska kojeg je Gwen Stefani ostavila sa svojim HARAJUKU djevojkama! No, Gaga je jedna i jedina, a njena fan baza svakako je inspirativna. Jedva čekamo zagrebački koncert!

 

M.B.

Objavljeno: 08.07.2010. u 10:11
Tagovi: Lady Gaga

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p