KULTURA

Damir Urban je lice s naslovnice novog broja Rolling Stonea

Donosimo vam ekskluzivne fotografije sa snimanja

Novi, četvrti broj Rolling Stonea donosi naslovnicu i intervju s Damirom Urbanom, koji je za hrvatsko izdanje kultnog magazina ekskluzivno progovorio o novim pjesmama, prošlosti, prijateljima, stanju u državi, referendumu i rodnoj Rijeci.

Odlična naslovnica s hrvatskim glazbenikom djelo je renomirane hrvatske fotografkinje Mateje Vrčković, dok fotografije sa snimanja, koje vam ekskluzivno donosimo, potpisuje Maja Bota.

U novom broju Rolling Stonea pronaći ćete i reportažu o krizi u radijskom eteru, priču o mladoj soul senzaciji Johnu Newmanu, apokalipsi u New Jerseyu kao i o proto punk skupini Television.

Uredništvo donosi i sve detalje priče godine o tome kako je Eric Snowden raskrinkao tajne NSA-e, otvoreni intervju s Eminemom te detalje o novom albumu Brucea Springsteena, kao i njegov arhivski intervju iz 1984., godine kad je objavio "Born in the U.S.A". 

S obzirom na blagdane kao i na praksu američkih šefova, ovaj broj Rolling Stonea je dvobroj, stoga donosi više strana i više tema za cijenu od 15 kuna. Vidimo se na kioscima!

 

photo: Mateja Vrčković/Maja Bota

 

 
 
Objavljeno: 18.12.2013. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p