KULTURA

Danas stižu nove, dugoočekivane epizode obožavane serije “Sluškinjina priča” koje jedva čekamo gledati!

Peta sezona omiljene distopijske priče!
Vrijeme je za povratak u Gilead! Poznati streamer Hulu danas na male ekrane donosi čak dvije epizode “Sluškinjine priče” koje započinju upravo tamo gdje je završilo šokantno finale 4. sezone. Kao i prethodnih sezona, serija će izlaziti tjedno i, iako moramo priznati kako obožavamo bingati omiljene serije i odgledati sezonu u jednom dahu, u slučaju “Sluškinjine priče” postoje neke prednosti od uzimanja pauza i predaha između epizoda isprepletenih traumatičnim događajima i teškim životnim situacijama…

Prisjetimo se, nakon što je June ubila Freda Waterforda, prisiljena je nositi se s novonastalom situacijom i svojim osjećajima, dok očajna Serena Joy ponovno planira svoj život sada kada je postala trudna udovica, ali i osvetu kojom će potpuno uništiti život našoj glavnoj junakinji. Tako će peta sezona sasvim očekivano biti fokusirana na posljedice koje je June izazvala svojim akcijama, no ne očekujte kajanje od strane naše protagonistice i ostatka otpora koji će se kroz novih 10 epizoda još jedne sezone boriti protiv ove distopijske noćne more. Baš kao i prethodna sezona, i ova će se sezona ponovno odvijati u Kanadi i Gileadu, a ono što znamo jest da će se, iako mrtav, lik Freda Waterforda pojavljivati i u budućim epizodama, i to uglavnom u obliku flashbackova različitih likova u seriji.

Još jedna novost jest i vijest o šestoj sezoni “Sluškinjine priče” za koju je službeno potvrđeno da će biti i posljednja. I dok datumi o početku snimanja i emitiranja šeste sezone još uvijek nisu poznati, producent serije Bruce Miller ususret novim epizodama pete sezone poručuje: “Bila mi je prava čast ispričati priču o revolucionarnom romanu Margaret Atwood i jezivo relevantnom svijetu", rekao je Miller u izjavi. "Presretni smo što gledateljima donosimo šestu, ujedno i posljednju sezonu koja će zasigurno ispuniti sva vaša očekivanja!”

 

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 14.09.2022. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p