LIFESTYLE

David Lynch lansira vlastiti glazbeni festival

Kultni redatelj najavio impresivni Festival of Disruption
David Lynch  
Ikonični redatelj, vizualni umjetnik, ali i glumac David Lynch svoj će prepoznatljivi, nadrealni umjetnički izričaj još jednom podijeliti sa svijetom, no ovoga puta u obliku glazbenog festivala. 

Poznat po svom Linčevskom stilu legendarni se redatelj u povijesti već okušao u brojim glazbenim projektima, stoga ne čudi kako je u svom najnovijem pothvatu odlučio spojiti nekoliko vrsta umjetnosti i posjetiteljima priuštiti kvalitetno audio-vizualno iskustvo. Veliki se kreativac, naime, prihvatio organiziranja vlastitog glazbenog festivala na kojem će se okupiti brojni velikani.
 
David Lynch  
Festival of Disruption će od 8. i 9. listopada u Los Angelesu okupiti glazbena imena poput St. Vincent, Questlove, Roberta Planta i Jona Hopkinsa, kao i Sky Ferreire i Xiu Xiu, a vikend će obilježiti i mnogi paneli, izložbe te filmovi i instalacije virtualne stvarnosti. Najavljena su pojavljivanja Debbie Harry i Mela Brooksa, a cijeli je festival najavljen kao misteriozan i divan svijet koji će okupirati lijepi Ace Hotel. Sav prihod od prodaje ulaznica je namijenjen David Lynch Foundation koja se brine o žrtvama obiteljskog nasilja, veteranima i mladim ljudima koji pate od trauma i stresa visokog intenziteta.
 
Nađete li se u listopadu kojim slučajem u Los Angelesu, ovo je festival koji nipošto ne smijete propustiti. 
 
David Lynch  
David Lynch  
M.M.
Objavljeno: 23.06.2016. u 18:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p