KULTURA

Depeche Mode održao nezaboravan koncert u Zagrebu

Glazbeni spektakl pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma
Depeche Mode, elektronski bend s najprodavanijim albumima u svijetu, sinoć je još jednom potvrdio snagu svojeg nastupa uživo, kao i kultni status koji uživa kod svojih poklonika, kada je oko 13.000 ljudi ispunilo njihov koncert u Areni.

Hrvatski Telekom je održavanje zagrebačkog koncerta grupe Depeche Mode podržao generalnim pokroviteljstvom.

Od početnih akorda prve pjesme 'Welcome to My World' do zadnjih taktova bisa, Dave Gahan, Martin Gore i Andy Fletcher držali su publiku u transu više od dva sata.

Nastup Depeche Modea u Zagrebu 23. svibnja 2013. u Areni Zagreb održao se u sklopu europske turneje kojom bend promovira svoj najnoviji album "Delta Machine".

Uz dugoočekivani koncert, HT je u sklopu jedinstvene putujuće izložbe "Depeche Mode fan exibition" hrvatskim fanovima Depeche Modea omogućio i uvid u rijetko viđene predmete i memorabilije vezane uz ove glazbene ikone. Riječ je o najvećoj privatnoj zbirci o Depeche Modeu na svijetu, koja je ekskluzivno tijekom ove turneje obogaćena primjercima koje su poslali i sami fanovi iz cijele Europe.

Izložbu je u Klovićevim dvorima posjetilo više od 1.300 fanova, među kojima i Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.


Photo: promo

Objavljeno: 24.05.2013. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p