KULTURA

“Devil in Ohio” je najnovija Netflixova mračna priča koja je oduševila gledatelje!

Serija koja će vas oduševiti već u prvoj epizodi!
Ako ste jedni od onih koji obožavaju gledati mračne miniserije s prizvukom horora, tada će vas oduševiti najnoviji Netflixov naslov koji je prije nekoliko dana stigao na streaming servis, a koji se već sada pronašao na samom vrhu najgledanijih TV serija u Hrvatskoj! No, o čemu je točno riječ?

Devil in Ohio” priča je temeljena na istoimenoj knjizi Darije Polatin, koja je ujedno i showrunnerica spomenute miniserije. Epizode prate djevojku Mae (Madeleine Arthur) koja bježi od jezivog sotonskog kulta u kojemu je odrasla i koja se najednom pronađe u bolnici. Jedna od vodećih liječnica bolnice, Suzanne (Emily Deschanel) jedina je osoba koja uspije razviti komunikaciju s Mae, a nakon što ugleda pentagram ugraviran na leđima djevojke, vrlo brzo shvaća da je nesretna Mae imala vrlo težak i traumatičan život. Iako sretno udana s troje djece: Helen (Alisha Newton), Jules (Xaria Dotson) i Dani (Naomi Tan), Suzanne je prilično istraumatizirana zbog vlastitog teškog odrastanja, zbog čega osjeća ogromnu odgovornost da svu brigu o djevojci Mae preuzme na sebe i u strahu da će biti ubijena ili još gore, vraćena u kult, Suzanne dopušta Mae da ostane u njenoj kući. Od ovoga trenutka stvari kreću u potpuno krivom smjeru, a Suzanne vrlo brzo shvaća da je zbog svojih rana iz djetinjstva svoju cijelu obitelj dovela u opasnost…

Iako je “Devil in Ohio” primarno miniserija koja istražuje bizarni koncept kulta, ova pomalo jeziva priča sa sobom nosi vrijednu poruku o važnosti koju psihoterapija ima u životu ljudi, a posebice onih koji svakodnevno žive s proživljenim traumama iz djetinjstva koje, ma koliko uspješni bili, baš uvijek isplivaju na površinu. Više o seriji saznajte u traileru:

 

Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 05.09.2022. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p